Gas en licht vergelijken Nieuwe Niedorp Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op de energienota. Hierdoor is het goed om te achterhalen welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Nu gas en licht leveranciers in Nieuwe Niedorp vergelijken? Geef je woongegevens en verwachte gas-licht verbruik in. Op basis van de energievergelijker kan je als consument direct de kosten van gas licht berekenen. Naderhand vind je snel de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nieuwe Niedorp [Update februari 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest belangrijke voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels een alles-in-één pakket. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Hollands Kroon (dit zijn organisaties als Waternet). Gas en licht afsluiten in Nieuwe Niedorp kan gelukkig wel bij één aanbieder. Via deze website ontdek je de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk energie via Cogas).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, wind, groen uit EU, groen uit NL, co2 gecompenseerd).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Spot de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Nieuwe Niedorp.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra registreer je bij MijnAansluiting. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket voldoet bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten februari 2024

Weet je alles al van Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Essent, NLE of Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE? In de opsomming zie je een aantal veel bestelde energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin consumeert gas en elektriciteit. De kosten variëren enorm per woning. De maandelijkse energielasten ligt in de range tussen de €95 en €170. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels de tariefvergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Nieuwe Niedorp vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal je de gemiddelde gas-licht kosten voor veel voorkomende klasse woningen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Nieuwe Niedorp. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema bekijk je het verwachte energieverbruik in de regio Hollands Kroon.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €122,5 €132,75 €141,75
Tussenwoning €108,5 €138,5 €153 €162,5
Hoekwoning €131 €149,75 €167 €177,75
2 onder 1 kap €147,5 €168,5 €182 €192,5
Landhuis €179,5 €199,5 €215 €222,75
Modaal €123 €147,5 €158,75 €168,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (als. Endinet Groep). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. In de regel zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Nieuwe Niedorp? Of je nu klant bent bij Eneco of HVC: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina achterhaal je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Zoals “nemen van ledverlichting ” en “Het deksel op de pan houden tijdens het koken.” Of neem een HR-ketel van Atag, Vaillant, Nefit, AWB of Remeha.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat regel je moeiteloos met onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage is er keuzen uit allerlei milieuvriendelijke energiebronnen die goedkoop verwarmen. Neem nou pelletkachel, zonnepanelen, warmtenet, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

In Nederland zijn er verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomaanbieder past bij mij? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Follega vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval zonder problemen de scherpste maatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas licht (actief in Noord-Holland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies dan natuurlijk de mogelijkheid “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar energiepakketten op basis van bijvoorbeeld windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Hoogste beoordeling

Veel contractanten willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je het cijfer en betrouwbare meningen van afnemers voor energiebedrijven Nieuwe Niedorp.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Controleer om die reden jouw huidige energiecontract. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele info m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nieuwe Niedorp gaat moeiteloos via de pc. Je vindt veel abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven kun je vinden in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn aanzienlijk betaalbaarder dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan groter worden wanneer je een hele hoop gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van je privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Woudbloem afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer zakelijke gebruikers investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Nieuwe Niedorp kan natuurlijk door te gaan voor groene oplossingen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan een beter milieu.

Energiepakketten Nieuwe Niedorp vergelijken Moeiteloos een gas & licht contract aanvragen + afsluiten