Gas en licht vergelijken Woudbloem Vergelijk alle leveranciers en bespaar €310


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gas kom je weer tegen in je energierekening. Daarom loont het om te achterhalen welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Woudbloem vergelijken? Vul postcode + huisnummer + geschatte verbruik in. Dankzij deze website kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref jij moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Woudbloem [Update maart 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest belangrijke aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet door middel van 1 combinatie abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Slochteren (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Woudbloem doen de meesten bij één organisatie. Aan de hand van onze tool zie je de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over ervaringen Stedin).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen, wind, groen uit NL, groen uit EU, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Woudbloem.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water regel je via Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een elektriciteitspakket volstaat in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ken jij NLE, Essent, Eneco, Pure Energie, Greenchoice of Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers? In de kolommen hierna tref je onze veel afgesloten gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren flink per gezin. De maandelijkse energierekening varieert tussen €120 – €220. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Woudbloem vegelijken. In de tabel detecteer je de modale tarieven voor enkele soorten woningen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Woudbloem. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel bekijk je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Slochteren.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,5 €122,5 €130,5 €140,5
Tussenwoning €106,25 €139,75 €155,5 €164
Hoekwoning €130,5 €151,25 €169 €177,75
2 onder 1 kap €144,25 €169 €183,75 €192
Bungalow €177,25 €199,75 €214,25 €223
Gemiddeld €121,5 €146 €160,5 €171,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Enduris). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. Normaliter zijn stroomproblemen binnen enkele uren gefixt. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Woudbloem? Of je nu klant bent bij Huismerk Energie of NLE: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna achterhaal je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. Onder andere “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “De waakvlam uitzette van je ketel in de zomer.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Intergas, AWB, Vaillant of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat zoek jij à la minute door middel van onze tools.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Heden ten dage is er keuzen uit verschillende “groene” oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou pelletkachel, biomassaketel, warmtepomp, zonneboiler, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

In Holland zijn er flink wat aanbieders van gas en elektra. Welk energiebedrijf is het beste? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Oud Ootmarsum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval direct de betaalbaarste maatschappij van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je achterhaalt à la minute de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Groningen) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies dan zeker de “duurzame energie” bron. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten voor elektra en gas met onder andere windenergie, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Uitstekende beoordeling

Een groeiend aantal Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Om hier achter te komen check je de totale beoordeling en actuele recensies van afnemers voor energiebedrijven Woudbloem.

Overstappen

Elke leverancier van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer als eerste de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Woudbloem kan snel door het internet. Er is een heel scala aan pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven worden weergegeven zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn soms gunstiger dan die voor consumenten. De korting kan hoger worden op het moment dat je een hoop gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van eigen privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Herwijnen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Woudbloem kan natuurlijk door te kiezen voor verantwoorde oplossingen zoals zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Woudbloem vergelijken Direct een gas en elektra contract afsluiten + aanvragen