Gas en licht vergelijken Nieuw-Roden Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op de energienota. Vandaar is het geen gek idee om te achterhalen welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Nieuw-Roden vergelijken? Vul jouw locatie en verwachte gas-licht verbruik in. Geholpen door deze website kan jij zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nieuw-Roden [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de meest essentiële voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar aan de hand van één compleet abonnement. Water krijg je van het waterbedrijf werkzaam rondom Noordenveld (dat kan zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Nieuw-Roden kan gemakkelijk bij één partij. Op basis van deze website achterhaal je het meest betaalbare contract. Hoe dat werkt? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over energie via Liander).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, wind, groen, grijs, groen uit NL).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Kies de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Nieuw-Roden.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een stroompakket volstaat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Essent, Pure Energie, NLE, Eneco, Greenchoice of Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Powerpeers? Onderstaand bekijk jij de top energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten wisselen behoorlijk per gezin. De maandelijkse energielasten schommelt tussen €105 – €175. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Nieuw-Roden vegelijken. Hierna vind je aannemelijke kosten voor verschillende soorten woningen en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Nieuw-Roden. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema zie je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Noordenveld.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99 €120,75 €133 €142,25
Tussenwoning €109,5 €140,5 €155 €165,5
Hoekwoning €129,5 €151,5 €167,25 €177,25
2 onder 1 kap €146 €170,5 €182,5 €194,25
Bungalow €177,75 €197,5 €212,25 €222,5
Doorsnee €122 €144,5 €161,25 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (zoals Liander). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. Gewoonlijk is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten gefixt. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Nieuw-Roden? Of je nu stroom afneemt bij Allure Energie en Oxxio: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Op deze pagina tref je tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Mogelijkheden zijn “een efficiënte douchekop kopen ” en “Aan een lagere temperatuur wennen in je huis door de kachel lager zetten.” Of neem een HR-ketel van Atag, Remeha, Vaillant, AWB of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Je regelt dat ogenblikkelijk door middel van onze specialisten.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is gewoon duur. Op dit moment kan je profiteren van velerlei duurzame oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Neem nou warmtepomp, pelletkachel, infraroodpanelen, zonnepanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Holland hebben we een hele scala aan bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke maatschappij is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Ferwoude vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan zonder problemen de gunstigste leverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij treft zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Drenthe) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan zeker de mogelijkheid “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar energiepakketten met bronnen als windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Uitstekende reviews

Veel huishoudens willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en heldere communicatie is wenselijk. Daarvoor kan je kijken naar het klantcijfer en recente beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Nieuw-Roden.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt niet consumenten. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Analyseer dus de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende info m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nieuw-Roden kan meteen in een online omgeving. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De prijzen zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn doorgaans goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan toenemen wanneer je een heleboel gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Een deel van het privégebruik kun men dan aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Wolvega afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemingen willen investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Nieuw-Roden? Dat kan door te gaan voor milieuvriendelijke producten zoals bijv. zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Zo draag jij met jouw business bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Nieuw-Roden vergelijken A la minute een gas & elektra abonnement afsluiten & aanvragen