Gas en licht vergelijken Wolvega Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In de eerste plaats het gasverbruik zie je terug in de energienota. Vandaar is het slim om na te gaan welke energieaanbieder het goedkoopste is. Vlug gas en licht leveranciers in Wolvega vergelijken? Vul jouw locatie en energieverbruik in. Door middel van deze website kan je ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna tref je vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wolvega [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest fundamentele voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar aan de hand van een totaal abonnement. Het water sluit je af via de betreffende leverancier uit de omgeving Weststellingwerf (denk hierbij aan Vitens). Gas en licht afsluiten in Wolvega kan gelukkig wel bij één organisatie. Door gebruik te maken van de energievergelijker bekijk jij de voordeligste. Hoe dat werkt? Start direct met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over ervaringen Qurrent).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, groen uit NL, grijs, co2 gecompenseerd, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Klik op het voordeligste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Wolvega.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor elektriciteit is zat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van Greenchoice, Pure Energie, NLE, Essent, Eneco of Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, ENGIE? Hierna bekijk je actuele veel afgesloten energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren behoorlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energielasten ligt in de range tussen de €120 tot €245. Vlug jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan via onze handige energievergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Wolvega vegelijken. In het schema hieronder vind jij mogelijke kosten voor populaire soorten huizen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Check jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Wolvega. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand vind jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Weststellingwerf.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €122,5 €132,5 €143
Tussenwoning €108,75 €139 €154,75 €164,25
Hoekwoning €132,25 €151,5 €167 €177,25
2 onder 1 kap €145,25 €169,75 €183,5 €191,75
Vrijstaand €178,5 €200,5 €213,25 €221,5
Standaard €121,75 €147 €161 €171,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Stedin). De oorzaak kan zijn onderhoud aan de netwerken. In de regel zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren beëindigd. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Wolvega? Het maakt niet uit of je zit bij Anode Energie en Vattenfall: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energiekosten minimaliseren is te doen op diverse manieren. Op deze website bekijk je suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Mogelijkheden zijn “een efficiënte douchekop kopen ” en “Geen tweede koelkast gebruiken.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, Intergas, Vaillant, AWB of Atag.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie loont! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dit zoek je eenvoudig door middel van onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Op het ogenblik is er keuzen uit veel “groene” producten die goedkoop verwarmen. O.a. pelletkachel, warmtenet, zonneboiler, biomassaketel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Op dit moment zijn er een hoop verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomaanbieder moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Oterleek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan direct de betaalbaarste energieleverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je achterhaalt binnen no-time de goedkoopste leverancier (die levert in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer dan natuurlijk de “duurzame energie” filter. Tevens kun je uitkijken naar pakketten voor elektra en gas op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Uitstekende beoordeling

Sommige Nederlanders eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en transparantie is wenselijk. Hiervoor kan je kijken naar het klantcijfer en de laatste meningen van afnemers voor energiebedrijven Wolvega.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk om die reden de voorwaarden in het contract. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wolvega is eenvoudig via internet. Je vindt veel pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen kun je vinden met en zonder BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn soms scherper dan de particuliere tarieven. De bonus kan sterk oplopen wanneer je veel gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van je privégebruik kan je als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Hernen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel bedrijven gaan voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Wolvega kan natuurlijk door te gaan voor milieuvriendelijke systemen als pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan een beter milieu.

Energiepakketten Wolvega vergelijken Moeiteloos een stroom en gas abonnement aanvragen en afsluiten