Gas en licht vergelijken Nieuw-Lekkerland Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €330


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in de energienota. Hierdoor is het slim om te checken welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Nieuw-Lekkerland vergelijken? Geef je woongegevens plus verwachte gas-licht verbruik in. Geholpen door de gaslicht-vergelijker kan jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Naderhand zie je à la minute de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nieuw-Lekkerland [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest belangrijke voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. een totaal abonnement. Het water sluit je af via het waterbedrijf in de regio Molenwaard (voorbeelden zijn WML). Gas en licht afsluiten in Nieuw-Lekkerland kan gelukkig wel bij één bedrijf. Middels deze website achterhaal je de voordeligste. Hoe doe ik dit? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over energie via Vrijopnaam).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit NL, wind, co2 gecompenseerd, grijs, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Nieuw-Lekkerland.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit is toereikend bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij Eneco, Pure Energie, Vattenfall, Essent, NLE of ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent? Hieronder achterhaal jij een aantal veel afgesloten gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren nogal per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota ligt in de range tussen de €80 tot €150. Vandaag nog jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van de tariefvergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Nieuw-Lekkerland vegelijken. Hieronder bekijk jij aannemelijke gas-licht kosten voor enkele soorten woningen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energieaanbieder, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Nieuw-Lekkerland. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In onderstaand schema zie je het verwachte energieverbruik in de regio Molenwaard.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €123,5 €131,25 €143,5
Tussenwoning €106,25 €140 €153 €162,5
Hoekwoning €131,25 €151,5 €167,5 €179,5
2 onder 1 kap €146,5 €169 €184 €192,25
Vrijstaand €176,5 €197,25 €212,5 €222,25
Gemiddeld €124,25 €147,25 €160 €168,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (zoals Liander). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. In de regel is een elektriciteitsprobleem in no-time gefixt. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Nieuw-Lekkerland? Of je nu klant bent bij DELTA of Pure Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energiekosten verminderen kan op verschillende manieren. Bijgaand vind je tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “gebruik niet de standby modus ” en “Tochtstrips gebruiken.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Remeha, Intergas, Nefit of Vaillant.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie kan snel uit! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dit zoek je nu d.m.v. onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is niet goedkoop. Op het ogenblik zijn er meerdere verantwoorde oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. O.a. pelletkachel, warmtenet, zonnepanelen, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

Op dit moment heb je de keuze uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energie-aanbieder is voor jou geschikt? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Ferwert vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan snel de meest voordelig energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij treft nu de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (werkzaam in Zuid-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Of willen jullie energiepakketten op basis van bijv. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Hoogste beoordeling

Opvallend veel mensen eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Hiervoor check je het cijfer en recente meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Nieuw-Lekkerland.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Check altijd de voorwaarden in het contract. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nieuw-Lekkerland werkt nu door het internet. Er bestaan hiervoor pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn doorgaans goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De bonus kan sterk oplopen op het moment dat je een hoop gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Het aandeel van het privégebruik mag je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Woltersum afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemingen hebben interesse in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Nieuw-Lekkerland? Doe dit door een belang te nemen in groene installaties zoals bijvoorbeeld zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst.

Energiepakketten Nieuw-Lekkerland vergelijken Snel een gas en licht contract aanvragen & afsluiten