Gas en licht vergelijken Ferwert Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Hoofdzakelijk het gasverbruik beïnvloedt de energienota. Hierom is het slim om te vergelijken welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Ferwert vergelijken? Vul jouw locatie en verbruiksgegevens in. Via deze website kun jij à la minute de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk jij vandaag nog de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ferwert [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest vitale voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet via 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij het waterbedrijf uit de omgeving Ferwerderadiel (dit zijn organisaties als WML). Gas en licht afsluiten in Ferwert is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Op basis van de energievergelijker ontdek je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over NLE welkomstkorting april 2024).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, groen uit EU, groen, zon, wind).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Klik op de voordeligste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Ferwert.

Bouw je een nieuw huis? Gas water en stroom vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor elektriciteit is afdoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij Vattenfall, Eneco, Essent, Pure Energie, NLE of Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Powerpeers? In de kolommen hierna zie je actuele populaire gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten verschillen nogal per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €90 en €170. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit middels de contract vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Ferwert vegelijken. In de tabel tref jij de modale prijzen voor diverse soorten woningen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Download jouw energierekening, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Ferwert. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder vind jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Ferwerderadiel.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,5 €120,25 €130,25 €143
Tussenwoning €106,25 €139,25 €154,75 €162,5
Hoekwoning €132 €151,75 €166,75 €179,25
2 onder 1 kap €145,75 €168 €182,25 €193,25
Villa €176,75 €200,25 €213,25 €222,5
Modaal €121,75 €146 €160 €170

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Stedin). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. Normaal is een stroomprobleem in enkele ogenblikken opgelost. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Ferwert? Of je nu klant bent bij Anode Energie of UnitedConsumers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energiekosten minimaliseren is te doen op diverse manieren. Op deze pagina tref jij tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Opties zijn “nemen van ledverlichting ” en “Kamerdeuren zoveel mogelijk gesloten houden.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Intergas, AWB, Remeha of Nefit.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie kan snel uit! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dit zoek je zonder problemen door middel van ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken kost veel (duur) gas. Vandaag de dag kan je profiteren van meerdere “groene” systemen die goedkoper in gebruik zijn. O.a. zonneboiler, warmtenet, pelletkachel, biomassaketel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Tegenwoordig vind je veel aanbieders van stroom en gas. Welk stroombedrijf is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan uitstekende service, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Wijckel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan moeiteloos de scherpste energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Jij ziet onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten met onder andere groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Hoogste beoordeling

Een groeiend aantal huishoudens eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Om hier achter te komen kan je kijken naar het klantcijfer en actuele comments van afnemers voor energiebedrijven Ferwert.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer hierom jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra info over zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ferwert is ogenblikkelijk in een online omgeving. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten worden omschreven met en zonder BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn doorgaans scherper vergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan toenemen als je een heleboel gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Het aandeel van het privégebruik kun men dan opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Ossenzijl afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een trend: zakelijke klanten hebben interesse in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Ferwert gebeurt ook door te beleggen in milieuvriendelijke systemen zoals bijv. zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor de energierevolutie.

Energiepakketten Ferwert vergelijken Gemakkelijk een gas & licht contract afsluiten & aanvragen