Gas en licht vergelijken Ossenzijl Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Overwegend het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in jouw energierekening. Om die reden loont het om te analyseren welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Ossenzijl vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus verbruik in. Aan de hand van de vergelijker kun jij binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ossenzijl [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest vitale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in één verzamel contract. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Steenwijkerland (dit zijn organisaties als Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Ossenzijl kan gelukkig wel bij één aanbieder. Op basis van de vergelijker tref jij het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over energieleverancier Huismerk Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Overijssel).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, groen uit EU, zon, groen uit NL, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Kies het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Ossenzijl.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket is passend bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor Greenchoice, NLE, Vattenfall, Eneco, Pure Energie of Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Oxxio, Budget Energie? Onderstaand ontdek je de huidige veel gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten fluctueren flink per gezin. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €85 – €205. Moeiteloos de gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van de tariefvergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Ossenzijl vegelijken. In het schema hieronder tref je aannemelijke tarieven voor diverse klasse woningen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Ossenzijl. Betaal ik veel voor gas en elektra? Onderstaand detecteer je het geschatte energieverbruik in de regio Steenwijkerland.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,75 €122,25 €131 €141,5
Tussenwoning €109,25 €138,25 €153,75 €165
Hoekwoning €132 €150,75 €167,75 €179
2 onder 1 kap €144,75 €167,75 €183 €194,25
Villa €178,5 €199 €214,75 €224,5
Standaard €121,5 €147,5 €160,25 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (als. RENDO Netwerken). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Door de bank genomen zijn stroomproblemen binnen enkele uren opgelost. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Ossenzijl? Of je nu stroom afneemt bij Eneco of MAIN Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand bekijk jij 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. O.a. “de verwarming omlaag doen ” en “Zoveel mogelijk apparaten uit het stopcontact halen als je op vakantie gaat.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, AWB, Remeha, Nefit of Atag.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij regelt dit vandaag nog aan de hand van onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van allerlei groene energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Zoals infraroodpanelen, warmtenet, zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

In Nederland zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energieleverancier past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Hee vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan meteen de gunstigste leverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij bekijkt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die levert in Overijssel) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer daarvoor de “duurzame energie” filter. Of zoek specifiek naar pakketten voor elektra en gas op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Hoogste ratings

Steeds meer Nederlanders hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en transparantie zijn belangrijk. Daarvoor neem je als uitganspunt het klantcijfer en actuele reviews van klanten voor energiebedrijven Ossenzijl.

Overstappen

Elke aanbieder van energie is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer als eerste de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende info aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ossenzijl kan simpelweg via de pc. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven worden omschreven zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn regelmatig lager vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen hoger worden zodra je een hele hoop gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van eigen privégebruik mag jij opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Angerlo afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: bedrijven hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Ossenzijl is ook mogelijk door te gaan voor milieuvriendelijke energiebronnen zoals bijv. infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Ossenzijl vergelijken Makkelijk & snel een gas & licht abonnement afsluiten & aanvragen