Gas en licht vergelijken Woltersum Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €235


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op de energiekosten. Daarom is het verstandig om te zien welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Snel gas en licht leveranciers in Woltersum vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus verwachte gas-licht verbruik in. Aan de hand van de energievergelijker kan je onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Naderhand detecteer je snel de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!



Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Woltersum [Update juni 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van één compleet abonnement. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Ten Boer (dat kan zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Woltersum kan gelukkig wel bij één leverancier. Met behulp van de gaslicht-vergelijker bekijk je de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over ervaringen Pure Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit EU, grijs, groen uit NL, groen, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Kies de voordeligste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Woltersum.

Betreft het nieuwbouw? Gas water en stroom regel je via Mijn Aansluiting. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket volstaat in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor NLE, Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Greenchoice of Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers? In de opsomming vind je diverse scherpe energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen enorm per gezinssamenstelling. De maandelijkse energielasten varieert tussen €80 tot €225. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je aan de hand van de tariefvergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Woltersum vegelijken. Onderstaand vind jij mogelijke kosten voor veel voorkomende type huizen en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Woltersum. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand detecteer je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Ten Boer.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €121,25 €131,25 €141,5
Tussenwoning €107 €140,75 €155,25 €165
Hoekwoning €129,75 €152,25 €167,25 €179,5
2 onder 1 kap €144,75 €169,5 €183,5 €193,5
Landhuis €177,5 €197,5 €214,75 €222,75
Doorsnee €124,25 €145,75 €161,5 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Enexis). Vaak wordt dit veroorzaakt door werkzaamheden aan het netwerk. Gebruikelijk is zo’n storing in no-time gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Woltersum? Of je nu stroom afneemt bij Anode Energie of HVC: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energielasten beperken is te doen op diverse manieren. Op deze website bekijk jij suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Bijvoorbeeld “een programmeerbare thermostaat ” en “Laad elektrische apparaten niet langer op dan noodzakelijk.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, Intergas, Vaillant, Atag of Remeha.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is interessant! Bestel kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij zoekt dat snel door middel van onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Heden ten dage kan je profiteren van aantrekkelijke duurzame systemen die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonnepanelen, zonneboiler, biomassaketel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Nederland kan jij kiezen uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Ossenzijl vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies dan binnen no-time de betaalbaarste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je ziet eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (uit Groningen) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan de mogelijkheid “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Hoogste beoordeling

Steeds meer mensen kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Daarvoor neem je als uitganspunt het cijfer en de laatste recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Woltersum.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Check hierom de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer informatie betreft zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Woltersum kan zonder problemen door het internet. Er bestaan hiervoor pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven kun je vinden zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn doorgaans lager dan die voor consumenten. De korting kan sterk oplopen wanneer je extra veel gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Een stukje van eigen privégebruik kan je aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Herkingen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke gebruikers gaan voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Woltersum gebeurt ook door te investeren in groene producten zoals bijv. zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Woltersum vergelijken Direct een elektra en gas abonnement afsluiten + aanvragen