Gas en licht vergelijken Nieuw-Dordrecht Nu leveranciers vergelijken en bespaar wel €150


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het verstookte gas drukt zwaar op je energierekening. Hierom is het verstandig om te checken welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Direct gas en licht leveranciers in Nieuw-Dordrecht vergelijken? Vul postcode + huisnummer & geschatte verbruik in. Via deze website kan jij onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref je vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nieuw-Dordrecht [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de allerbelangrijkste voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar aan de hand van één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf in de regio Emmen (dit zijn organisaties als Waternet). Gas en licht afsluiten in Nieuw-Dordrecht kan gemakkelijk bij één organisatie. Met behulp van de vergelijker bekijk je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over energie via Vandebron).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit NL, wind, grijs, groen uit EU, groen).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Zoek naar het voordeligste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Nieuw-Dordrecht.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit is zat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van Greenchoice, Eneco, Essent, NLE, Pure Energie of Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Oxxio? Onderstaand detecteer je actuele veel bestelde gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen aanmerkelijk per woning. Gemiddelde maandafrekening ligt tussen de €85 en €235. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan met de contract vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Nieuw-Dordrecht vegelijken. In het schema hieronder vind je mogelijke kosten voor enkele type huizen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energierekening, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Nieuw-Dordrecht. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna bekijk je het verwachte energieverbruik in de regio Emmen.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,75 €122,25 €133 €140,75
Tussenwoning €109,25 €140,5 €155,5 €162,5
Hoekwoning €130,75 €150,25 €166,75 €177,5
2 onder 1 kap €146,5 €170,25 €182 €194
Bungalow €178,25 €197,75 €213 €223
Gemiddeld €121,75 €147,25 €159,5 €170,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de meeste gevallen is de “schuldige” de netbeheerder (denk aan Westland Infra). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Gebruikelijk is een stroomprobleem binnen enkele uren gefixt. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Nieuw-Dordrecht? Dit is nooit exclusief te wijten aan DELTA en Vattenfall: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota verminderen kan op verschillende manieren. Op deze pagina tref jij suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Onder andere “gebruik alleen A++ producten ” en “Een ketel kopen die past bij de grote van je huis.” Of koop een HR-ketel van Atag, Remeha, Intergas, Nefit of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Dat zoek jij meteen met ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Heden ten dage is er keuzen uit aantrekkelijke duurzame installaties die op lage kosten draaien. Onder andere zonneboiler, pelletkachel, warmtenet, infraroodpanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

Tegenwoordig vind je diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk bedrijf is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Zoek ook naar energiepakket Feinsum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan probleemloos de scherpste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je vindt moeiteloos de goedkoopste maatschappij (die werken in Drenthe) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar gas + stroom pakketten op basis van bronnen als groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Goede recensies

Een deel van de huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is wenselijk. Daarvoor lees je het klantcijfer en recente comments van klanten voor energiebedrijven Nieuw-Dordrecht.

Overstappen

Elke maatschappij wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk als eerste de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra details met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nieuw-Dordrecht werkt vandaag nog via internet. We zien steeds meer speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn vaak betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan hoger worden in het geval je een hele hoop gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van eigen privégebruik mag jij opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Wolsum afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke klanten zien heil in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Nieuw-Dordrecht is ook mogelijk door geld te steken in verantwoorde energiebronnen zoals bijv. zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Hierdoor draagt iedereen bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Nieuw-Dordrecht vergelijken Vandaag nog een stroom & gas abonnement aanvragen & afsluiten