Gas en licht vergelijken Nieuw-Amsterdam Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gas dat je verstookt drukt zwaar op jouw energierekening. Hierdoor is het goed om te achterhalen welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Nieuw-Amsterdam vergelijken? Voer je adres + verwachte gas-licht verbruik in. Middels gaslichtafsluiten.nl kan jij simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Hierna tref jij probleemloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nieuw-Amsterdam [Update juli 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de belangrijkste aansluitingen in een huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar in een totaal abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier uit de omgeving Emmen (dit zijn organisaties als Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Nieuw-Amsterdam kan gemakkelijk bij één aanbieder. Met behulp van de gaslicht-vergelijker vind jij de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over energie via Pure Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Drenthe).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (zon, grijs, groen, wind, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Spot de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Nieuw-Amsterdam.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is passend bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ken jij Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Essent of Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, ENGIE? Hierna ontdek je onze veel afgesloten gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren nogal per gezin. Gemiddelde maandafrekening ligt tussen de €80 – €215. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van onze gaslicht-vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Nieuw-Amsterdam vegelijken. Onderstaand ontdek je de nominale kosten voor veel voorkomende klasse woningen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Nieuw-Amsterdam. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In onderstaand schema vind jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Emmen.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,5 €121 €133 €140,5
Tussenwoning €109,5 €139 €153,5 €162,75
Hoekwoning €132,5 €151,25 €167,25 €177,5
2 onder 1 kap €145 €170,5 €184 €191,5
Vrijstaand €178,5 €197,25 €212,5 €223
Standaard €124,5 €145,75 €159,5 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaliter is de “schuldige” de netbeheerder (zoals Cogas). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. Doorgaans is zo’n storing binnen enkele uren beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Nieuw-Amsterdam? Het maakt niet uit of je zit bij De Vastelastenbond en/of Vattenfall: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energielasten reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder bekijk je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Bijvoorbeeld “neem een waterbespaarder ” en “De verwarming uitzetten in kamers die waar je weinig komt.” Of installeer een HR-ketel van Atag, Remeha, Intergas, AWB of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is interessant! Kies voor een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Je regelt dat nu d.m.v. onze vergelijkingen.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is niet goedkoop. Vandaag de dag vind je diverse duurzame oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld infraroodpanelen, warmtepomp, biomassaketel, warmtenet, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Nederland zien we steeds meer maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder is voor jou geschikt? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Ezinge vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan eenvoudig de meest voordelig energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je spot nu de goedkoopste aanbieder (werkzaam in Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan natuurlijk de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas licht contracten op basis van bijvoorbeeld windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Uitstekende waardering

Sommige consumenten kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en heldere communicatie is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je het klantcijfer en de laatste meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Nieuw-Amsterdam.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Check dus de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende advies betreft zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nieuw-Amsterdam kan eenvoudig via internet. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen worden weergegeven met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn aanzienlijk goedkoperdan die voor consumenten. De compensatie kan groter worden in het geval je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van eigen privégebruik mag jij opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Wognum afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemingen zien heil in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Nieuw-Amsterdam kan natuurlijk door geld te steken in duurzame oplossingen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Op deze manier draagt iedereen bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Nieuw-Amsterdam vergelijken Gemakkelijk een stroom & gas abonnement afsluiten & aanvragen