Gas en licht vergelijken Wognum Snel leveranciers vergelijken en bespaar tot €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gas dat je verstookt drukt zwaar op je energierekening. Hierdoor loont het om te controleren welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Meteen gas en licht leveranciers in Wognum vergelijken? Geef je woongegevens + verbruiksgegevens in. D.m.v. gaslichtafsluiten.nl kun je direct de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wognum [Update februari 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de basis voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. een totaal abonnement. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier in de provincie Medemblik (bijv. PWN). Gas en licht afsluiten in Wognum doe je wel bij één aanbieder. Middels de gaslicht-vergelijker zie je de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Gebruik de stappen hieronder (of check ervaringen NLE).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen, wind).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Klik op de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Wognum.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor stroom is toereikend bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Ken jij Greenchoice, NLE, Essent, Vattenfall, Pure Energie of Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio? Hierna zie je de meest gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen flink per woning. De maandelijkse energierekening ligt in de range tussen de €90 tot €250. Vlug jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan met onze handige energievergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Wognum vegelijken. Onderstaand bekijk jij de doorsnee kosten voor enkele soorten woningen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Wognum. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel vind je een inschatting van het energieverbruik in de regio Medemblik.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €123,25 €133 €140,75
Tussenwoning €109 €140,5 €152,75 €162,25
Hoekwoning €131,25 €149,5 €166,5 €179
2 onder 1 kap €146,5 €169,5 €182,5 €193,75
Villa €178,75 €198,5 €213,75 €221,25
Gemiddeld €123,25 €146 €159,75 €169

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (als. Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. Gewoonlijk is zo’n storing binnen een paar minuten verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Wognum? Of je nu klant bent bij Greenchoice of Leon Zeewolde: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De uitgaven aan energie verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder detecteer je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Elektrische apparaten niet op stand-by laten staan.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, Intergas, Atag, AWB of Remeha.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Neem kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je zoekt dit moeiteloos door middel van ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage bestaan er aantrekkelijke milieuvriendelijke oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Neem nou zonnepanelen, pelletkachel, warmtenet, biomassaketel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Op dit moment heb je de keuze uit veel aanbieders van stroom en gas. Welk energiebedrijf past bij mij? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Vind alles uit over energiepakket Ospel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval à la minute de goedkoopste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je detecteert simpelweg de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Noord-Holland) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem dan zeker het filter “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten op basis van bijvoorbeeld zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU.

Uitstekende reviews

Meer en meer Nederlanders hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en heldere communicatie wil iedereen. Daarvoor check je het klantcijfer en actuele comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Wognum.

Overstappen

Elke leverancier van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Controleer eerst het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer informatie ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wognum kan vlug via internet. We zien steeds meer unieke zakelijke abonnementen. De prijzen zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn regelmatig lager dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan hoger worden op het moment dat je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van eigen privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Hengevelde afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer ondernemingen willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Wognum? Dat kan door te beleggen in groene oplossingen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: privé gasvrij wonen maar ook op kantoor. Hierdoor draag jij je steentje bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Wognum vergelijken Direct een gas & licht abonnement afsluiten en aanvragen