Gas en licht vergelijken Ospel Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In de eerste plaats het gas beïnvloedt de energienota. Vandaar is het slim om te vergelijken welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Ospel vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook verbruiksgegevens in. Dankzij deze website kan je zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens bekijk je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ospel [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in één compleet abonnement. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Nederweert (bijv. PWN). Gas en licht afsluiten in Ospel kan gelukkig wel bij één organisatie. Door middel van de vergelijker bekijk jij de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over energieleverancier Energieflex).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Limburg).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, groen, zon, wind, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Ospel.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra regel je via Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit is genoeg wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Essent, Vattenfall, NLE, Greenchoice, Pure Energie of Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, Oxxio, ENGIE? Hieronder vind je diverse veel afgesloten stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen wel per huishouden. De kostenpost voor energie (maandelijks) bedraagt tussen de €100 tot €200. Nu de gas licht kosten berekenen? Dat doe je via onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Ospel vegelijken. In onderstaand schema vind je mogelijke energiekosten voor enkele klasse woningen en type gezinnen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Ospel. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema achterhaal jij het geschatte energieverbruik in de regio Nederweert.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €121 €131,5 €141,5
Tussenwoning €106,5 €141,5 €154 €162,75
Hoekwoning €130,25 €149,5 €168,25 €176,5
2 onder 1 kap €145,75 €167,25 €181,5 €193,25
Bungalow €178 €199,5 €214,75 €222,5
Modaal €123,25 €145,5 €160 €171,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. Gewoonlijk zijn elektriciteitsstoringen in no-time weggewerkt. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Ospel? Of je nu klant bent bij Allure Energie en Oxxio: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energiekosten beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna bekijk jij suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Voorbeelden zijn “neem een waterbespaarder ” en “Geen bewegende screensaver gebruiken op je computer.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, AWB, Remeha, Intergas of Atag.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie kan snel uit! Neem een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Deze bekijk jij meteen d.m.v. ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Op het ogenblik is er keuzen uit velerlei groene producten waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld pelletkachel, biomassaketel, infraroodpanelen, warmtepomp, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Holland zijn er een hoop verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke energie-aanbieder is voor jou geschikt? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Zoek ook naar energiepakket Hauwert vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan direct de gunstigste leverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je vindt direct de goedkoopste maatschappij (werkzaam in Limburg) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer hiervoor de “duurzame energie” bron. Of willen jullie gas en elektra abonnementen op basis van onder andere zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie.

Beste ratings

Sommige Nederlanders willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en heldere communicatie is onmisbaar. Hiervoor check je het eindcijfer en actuele reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Ospel.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Bekijk om die reden de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer info met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ospel werkt vandaag nog via de pc. Er is een heel scala aan B2B contracten. De energiekosten zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn altijd scherper vergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan flink oplopen als je een hele hoop gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een stukje van je privégebruik mag jij opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Andijk afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke klanten kiezen voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Ospel kan natuurlijk door een belang te nemen in groene systemen als infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Ospel vergelijken Moeiteloos een gas en stroom abonnement aanvragen & afsluiten