Gas en licht vergelijken Niehove Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In de eerste plaats het verstookte gas kom je weer tegen in de energienota. Daarom is het verstandig om te zien welke energieleverancier het goedkoopste is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Niehove vergelijken? Geef je woongegevens en ook verbruik in. D.m.v. de vergelijker kan je als consument ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Naderhand zie je snel de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Niehove [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest vitale voorzieningen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet via één compleet abonnement. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Zuidhorn (dat kan zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Niehove doen de meesten bij één organisatie. D.m.v. deze website tref jij het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over energie via HVC).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Groningen).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, groen uit EU, groen, grijs, zon).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Kies de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Niehove.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor stroom volstaat bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Eneco, NLE of Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Oxxio, ENGIE? In de kolommen hierna tref je onze scherpe pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen enorm per huishouden. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €115 tot €150. Vlug jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je met de vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Niehove vegelijken. Hieronder bekijk jij de nominale prijzen voor verschillende soorten woningen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Niehove. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder vind jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Zuidhorn.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,5 €122,5 €132,5 €141,25
Tussenwoning €107,25 €141 €153,25 €163,5
Hoekwoning €131,25 €151,25 €166,75 €177,75
2 onder 1 kap €147,25 €169,25 €181,5 €191,75
Villa €178,5 €199,5 €214,75 €222,75
Standaard €122,75 €147 €159,75 €170,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal is de “schuldige” de netbeheerder (zoals Stedin). De oorzaak kan zijn werkzaamheden aan het netwerk. Gebruikelijk is zo’n storing in enkele ogenblikken weggewerkt. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Niehove? Of je nu klant bent bij Anode Energie of Oxxio: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energienota verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website detecteer je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Onder andere “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “De vaatwasser zoveel mogelijk tijdens het daltarief aanzetten als je hier gebruik van maakt.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Remeha, Nefit, Vaillant of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie kan snel uit! Ga voor kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Deze bekijk jij direct via onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Tegenwoordig is er keuzen uit meerdere groene producten die op lage kosten draaien. O.a. warmtepomp, warmtenet, zonnepanelen, infraroodpanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

Tegenwoordig vind je diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke leverancier past bij mij? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Eursinge vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval vandaag nog de meest voordelig maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij spot nu de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Groningen) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer dan als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten met bronnen zoals groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste ratings

Opvallend veel consumenten gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je de totale beoordeling en nieuwe beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Niehove.

Overstappen

Elke energieleverancier wil graag extra afnemers. Overstappen van energie kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer om die reden de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve advies inzake zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Niehove werkt moeiteloos online. Men kan kiezen uit B2B contracten. De tarieven kun je vinden met en zonder BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn soms scherper dan die voor consumenten. De compensatie kan sterk oplopen zodra je een hoop gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van je privégebruik kun jij dan als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Witte Paarden afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: zakelijke gebruikers hebben interesse in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Niehove? Doe dit door te beleggen in verantwoorde oplossingen zoals bijv. biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook op kantoor. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Niehove vergelijken Eenvoudig een stroom & gas abonnement aanvragen en afsluiten