Gas en licht vergelijken Eursinge Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €195


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In het bijzonder het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in de energienota. Hierdoor loont het om te vergelijken welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Meteen gas en licht leveranciers in Eursinge vergelijken? Vul jouw locatie + geschatte verbruik in. Met behulp van de energievergelijker kan je ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap vind jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Eursinge [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest essentiële aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar d.m.v. één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Midden-Drenthe (dit zijn organisaties als WML). Gas en licht afsluiten in Eursinge doen de meesten bij één maatschappij. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker bekijk jij de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg het advies van onze experts (of lees verder over DELTA welkomstkorting mei 2024).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Drenthe).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, groen uit EU, zon, wind, groen uit NL).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Spot de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Eursinge.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektriciteit vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor elektriciteit kan volstaan bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Greenchoice, Eneco, Essent, Pure Energie, NLE of Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna achterhaal jij de huidige veel bestelde pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen aanzienlijk per woning. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €75 tot €150. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen middels de vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Eursinge vegelijken. Onderstaand ontdek je de doorsnee prijzen voor enkele soorten huizen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Download jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Eursinge. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel tref jij het verwachte energieverbruik in de regio Midden-Drenthe.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99 €122,25 €132,5 €140,75
Tussenwoning €108,5 €138,25 €152,25 €162,5
Hoekwoning €131,25 €152,5 €166,75 €177,75
2 onder 1 kap €145,25 €170,5 €182,75 €194
Bungalow €177,75 €199,25 €215,5 €224,25
Standaard €122 €144,25 €161 €171,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaliter komt dit door de netbeheerder (bijv. Cogas). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. In een doorsnee situatie is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren gefixt. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Eursinge? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energieflex of MAIN Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energienota minimaliseren kan op verschillende manieren. Hieronder tref je tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Bij de sportvereniging of op je werk een douche nemen.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, AWB, Vaillant, Intergas of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is interessant! Neem een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je zoekt dit gemakkelijk via onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is niet goedkoop. Op het ogenblik kan je profiteren van allerlei duurzame energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. pelletkachel, infraroodpanelen, biomassaketel, warmtepomp, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Holland zijn er een hoop verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke maatschappij past bij mij? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Weteringbrug vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan eenvoudig de scherpste energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je bekijkt gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Drenthe) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer hiervoor de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten met bijvoorbeeld zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Uitstekende beoordeling

Meer en meer Nederlanders eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Hiervoor check je de totale beoordeling en betrouwbare comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Eursinge.

Overstappen

Elke energieleverancier wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Analyseer daarom de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer details inzake zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Eursinge is binnen no-time online. Er zijn flink wat abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn altijd scherper vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan toenemen wanneer je meer dan standaard gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Het aandeel van het privégebruik mag men als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Opheusden afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemingen zijn geïnteresseerd in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Eursinge? Dat kan door te investeren in duurzame energiebronnen zoals o.a. infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Door dit toe te passen kan de zakelijke wereld iets doen aan de energierevolutie.

Energiepakketten Eursinge vergelijken Gemakkelijk een gas en stroom contract afsluiten en aanvragen