Gas en licht vergelijken Niebert Direct leveranciers vergelijken en bespaar €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. In de eerste plaats het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op jouw energienota. Daarom is het goed om te checken welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Niebert vergelijken? Geef je woongegevens en geschatte verbruik in. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker kun jij nu de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal jij meteen de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Niebert [Update maart 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest onmisbare aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen door middel van een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via het waterbedrijf in de provincie Marum (bijv. Duneo). Gas en licht afsluiten in Niebert kan gelukkig wel bij één bedrijf. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl tref je de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met het 7-stappen model (of bezoek energie via Huismerk Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, groen, wind, groen uit EU, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Niebert.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water aanvragen gaat via MijnAansluiting. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom voldoet wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kies jij voor Eneco, Greenchoice, Pure Energie, NLE, Vattenfall of Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, ENGIE? In de opsomming tref je de meest gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren nogal per woning. De maandelijkse energielasten ligt in de range tussen de €75 tot €235. Nu de gas licht kosten berekenen? Dit kan met onze handige energievergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Niebert vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal je aannemelijke energiekosten voor diverse type huizen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energienota, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Niebert. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel achterhaal je het verwachte energieverbruik in de regio Marum.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,25 €122,5 €130,75 €142,5
Tussenwoning €108,75 €140,5 €154 €162,25
Hoekwoning €132,5 €150,25 €167,75 €176,25
2 onder 1 kap €146,5 €168,25 €184 €192,5
Vrijstaand €178,25 €197,75 €214,75 €222,25
Doorsnee €121,75 €146,75 €159,25 €170

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Westland Infra). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. Gebruikelijk zijn stroomproblemen binnen enkele uren opgelost. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Niebert? Of je nu klant bent bij Anode Energie of Innova Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energielasten reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder bekijk jij 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “een programmeerbare thermostaat ” en “De koelkast uitzetten als je op vakantie gaat.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Remeha, Nefit, Vaillant of Intergas.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je zoekt dit nu aan de hand van onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is een kostbaar proces. Op het ogenblik is er keuzen uit verschillende duurzame installaties die goedkoop verwarmen. Bijv. warmtepomp, zonneboiler, infraroodpanelen, pelletkachel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

Tegenwoordig kan jij kiezen uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke aanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Eursinge-De-Wolden vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval nu de betaalbaarste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Jij ziet à la minute de goedkoopste aanbieder van gas licht (werkzaam in Groningen) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten met o.a. windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Beste reviews

Enkele mensen willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen raadpleeg je het eindcijfer en recente recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Niebert.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Inspecteer als eerste het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Niebert werkt gemakkelijk door het internet. Men kan kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De kosten zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn een stuk lager vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan flink oplopen op het moment dat je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Een deel van je privégebruik kun jij dan als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Witmarsum afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer ondernemingen zien heil in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Niebert kan natuurlijk door een belang te nemen in milieuvriendelijke producten zoals bijvoorbeeld biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Door dit toe te passen draag jij met jouw business bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Niebert vergelijken Eenvoudig een gas en elektra abonnement aanvragen + afsluiten