Gas en licht vergelijken Eursinge-De-Wolden Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Voornamelijk het gas dat je verstookt kom je weer tegen in de energienota. Om die reden is het verstandig om te controleren welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. À la minute gas en licht leveranciers in Eursinge-De-Wolden vergelijken? Geef je woongegevens en ook geschatte verbruik in. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl kan je vlug de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap vind je vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Eursinge-De-Wolden [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest onmisbare voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen op basis van één compleet abonnement. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf uit de omgeving De Wolden (dat kan zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Eursinge-De-Wolden kan gemakkelijk bij één leverancier. Door gebruik te maken van deze website ontdek je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Volg het 7-stappen model (of bezoek De Vastelastenbond welkomstkorting april 2024).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, groen, zon, grijs, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Calculeer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Eursinge-De-Wolden.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor stroom volstaat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Eneco, NLE, Vattenfall, Essent, Greenchoice of Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Oxxio? In de kolommen hierna ontdek je een aantal kwalitatieve energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren behoorlijk per gezin. Het doorsnee maandelijkse voorschot varieert tussen €85 – €220. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen via onze vergelijker / tools. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Eursinge-De-Wolden vegelijken. In de tabel bekijk jij geschatte tarieven voor enkele soorten woningen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Eursinge-De-Wolden. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna vind je een inschatting van het energieverbruik in de regio De Wolden.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,75 €121,5 €131,25 €142,75
Tussenwoning €107,5 €141 €154 €164,5
Hoekwoning €131,75 €152,5 €167,25 €178,25
2 onder 1 kap €144,25 €170 €183,75 €191,25
Vrijstaand €177,75 €197,75 €215,5 €223,75
Doorsnee €123 €146,75 €158,75 €171,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter komt dit door de netbeheerder (zoals Endinet Groep). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. In de regel zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten weggewerkt. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Eursinge-De-Wolden? Het maakt niet uit of je zit bij Greenchoice en Qurrent: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening reduceren is te doen op diverse manieren. Bijgaand vind jij 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Bijvoorbeeld “nemen van ledverlichting ” en “Goed op het energieverbruik letten wanneer je een nieuw elektrisch apparaat koopt.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, AWB, Vaillant, Nefit of Intergas.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij vlug door het toepassen van onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage vind je interessante groene installaties die goedkoper in gebruik zijn. O.a. zonnepanelen, warmtenet, warmtepomp, infraroodpanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Op dit moment hebben we een hele scala aan aanbieders van gas en elektra. Welke stroomaanbieder is het beste? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Wetering vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan gemakkelijk de scherpste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij treft moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan natuurlijk het filter “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar energiepakketten met bronnen als CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Uitstekende ratings

Veel huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Om hier achter te komen check je de gemiddelde cijfers en recentelijke recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Eursinge-De-Wolden.

Overstappen

Elke aanbieder is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Analyseer om die reden het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende details betreft zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Eursinge-De-Wolden kan snel online. Je kunt kiezen uit B2B contracten. De kosten kun je vinden met en zonder BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn een stuk scherper dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan hoger worden als je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Een deel van je privégebruik kun je dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Ophemert afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer ondernemers maken de keuze voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Eursinge-De-Wolden gebeurt ook door een belang te nemen in “groene” energiebronnen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Zodoende draag jij je steentje bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Eursinge-De-Wolden vergelijken Vandaag nog een gas & stroom abonnement afsluiten + aanvragen