Gas en licht vergelijken Ophemert Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €195


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Overwegend het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op de energiekosten. Vandaar is het goed om te zien welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Ophemert vergelijken? Voer je adres + verbruik in. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker kan je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Hierna zie je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ophemert [Update maart 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de basis aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar middels 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier werkzaam rondom Neerijnen (dit zijn organisaties als PWN). Gas en licht afsluiten in Ophemert doe je wel bij één leverancier. Geholpen door deze website tref je het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over vergelijk Coteq Netbeheer).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Gelderland).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, groen, co2 gecompenseerd, zon, wind).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Ophemert.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor elektriciteit is toereikend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Wil jij graag bij Vattenfall, Pure Energie, NLE, Eneco, Greenchoice of Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie? Hieronder bekijk je de scherpe energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De kosten verschillen behoorlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €110 en €180. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan met onze vergelijker / tools. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Ophemert vegelijken. In onderstaand schema tref je de nominale tarieven voor populaire type huizen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Ophemert. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand vind je het verwachte energieverbruik in de regio Neerijnen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,75 €122,75 €130,5 €140,5
Tussenwoning €108 €138,5 €155 €162,5
Hoekwoning €132 €151 €168,75 €178,75
2 onder 1 kap €144,25 €169,5 €182,5 €192,75
Vrijstaand €178,75 €200,5 €215 €221,25
Gemiddeld €122,25 €145,25 €160,75 €169,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Cogas). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. Door de bank genomen zijn elektriciteitsstoringen in no-time beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Ophemert? Het maakt niet uit of je zit bij Anode Energie en/of Qwint: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energielasten beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand vind je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Opties zijn “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Het dak isoleren.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, Nefit, AWB, Atag of Remeha.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie loont! Ga voor een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij regelt dit onmiddellijk door gebruik te maken van onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van velerlei groene producten die goedkoop verwarmen. Denk aan biomassaketel, warmtenet, pelletkachel, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

Tegenwoordig kan jij kiezen uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke stroomleverancier is het beste? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket Harreveld vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan eenvoudig de gunstigste maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je ziet ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier (uit Gelderland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer daarvoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten met bijv. windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Goede recensies

Een deel van de huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en transparantie zijn belangrijk. Hiervoor check je het eindcijfer en de laatste recensies van klanten voor energiebedrijven Ophemert.

Overstappen

Elke leverancier is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Analyseer dus de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ophemert is zonder problemen via de pc. We zien steeds meer unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn aanzienlijk gunstiger dan die voor consumenten. De korting kan groter worden wanneer je een heleboel gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Een stukje van het privégebruik kun men dan opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Ammerzoden afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een trend: zakelijke gebruikers maken de keuze voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Ophemert? Doe dit door te kiezen voor verantwoorde producten zoals biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Ophemert vergelijken A la minute een stroom en gas contract afsluiten en aanvragen