Gas en licht vergelijken Harreveld Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €330


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Hoofdzakelijk het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op de energiekosten. Daarom loont het om te vergelijken welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. À la minute gas en licht leveranciers in Harreveld vergelijken? Geef je woongegevens en energieverbruik in. Geholpen door de vergelijker kan je als consument snel de kosten van gas licht berekenen. Daarop bekijk jij nu de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Harreveld [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de basis aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. een totaal abonnement. Water krijg je van het waterbedrijf in de provincie Oost Gelre (dit zijn organisaties als PWN). Gas en licht afsluiten in Harreveld kan gemakkelijk bij één organisatie. Door middel van de vergelijker tref jij de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Doorloop snel de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Vandebron stroom).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (grijs, wind, groen uit NL, groen, co2 gecompenseerd).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bereken het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Harreveld.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor elektriciteit is toereikend bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice, Eneco, NLE of Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent? In de volgende lijst achterhaal jij onze scherpe gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen aanzienlijk per woning. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €115 – €150. Moeiteloos de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met onze vergelijker / tools. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Harreveld vegelijken. Hieronder achterhaal jij de gemiddelde energiekosten voor verschillende soorten woningen en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Harreveld. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel tref jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Oost Gelre.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,25 €122,75 €131,25 €140,25
Tussenwoning €109,5 €140,25 €154 €162,25
Hoekwoning €131,5 €150,5 €168,5 €178
2 onder 1 kap €145 €170,25 €182 €192,25
Bungalow €177,25 €200 €215 €221,5
Doorsnee €122,75 €147 €160,75 €170,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaliter is de boosdoener de netbeheerder (zoals Endinet Groep). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. Meestal is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Harreveld? Dit is niet afhankelijk van DELTA of Vrijopnaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening reduceren kan op verschillende manieren. Op deze website bekijk je 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “de verwarming omlaag doen ” en “Was op een lagere temperatuur.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Atag, Nefit, AWB of Intergas.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Selecteer een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat regel je onmiddellijk door gebruik van onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is gewoon duur. Heden ten dage zijn er allerlei “groene” installaties waarbij je goedkoop uit bent. O.a. warmtenet, zonneboiler, warmtepomp, infraroodpanelen, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Nederland hebben we een hele scala aan aanbieders van stroom en gas. Welke stroomaanbieder is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan uitstekende service, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Vind alles uit over energiepakket Limburg vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Kies dan probleemloos de scherpste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je vindt onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die levert in Gelderland) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan natuurlijk de “duurzame energie” optie. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten met onder andere zonne-energie, windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste waardering

Een deel van de mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Daarvoor kan je kijken naar het cijfer en actuele meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Harreveld.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk daarom de einddatum van je contract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve informatie betreft zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Harreveld werkt moeiteloos via de pc. Er zijn flink wat unieke zakelijke abonnementen. De prijzen kun je vinden in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn soms goedkoperdan die voor consumenten. De bonus kan hoger worden op het moment dat je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van het privégebruik kan je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Roosteren afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: bedrijven gaan voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Harreveld kan natuurlijk door geld te steken in duurzame producten als zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Op basis daarvan draagt iedereen bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Harreveld vergelijken Probleemloos een gas & licht contract aanvragen & afsluiten