Gas en licht vergelijken Naarden Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Vooral het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op de energiekosten. Hierom is het beslist niet onverstandig om te checken welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Naarden vergelijken? Vul jouw locatie & geschatte verbruik in. D.m.v. deze website kan je als consument moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk je vandaag nog de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Naarden [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de belangrijkste aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van 1 combinatie abonnement. Water krijg je van de betreffende leverancier in de regio Naarden (dit zijn organisaties als Oasen). Gas en licht afsluiten in Naarden doen de meesten bij één maatschappij. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker achterhaal je de goedkoopste. Hoe dat werkt? Volg het 7-stappen model (of bezoek energie van Endinet Groep).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Holland).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, grijs, wind, groen uit EU, co2 gecompenseerd).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Naarden.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra regel je via www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor elektriciteit kan volstaan bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Essent, NLE, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie of Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio? Onderstaand detecteer je de veel gekozen energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren aanzienlijk per woning. De maandelijkse energienota ligt in de range tussen de €85 – €185. Vandaag nog jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Naarden vegelijken. In onderstaand schema bekijk je de nominale prijzen voor veel voorkomende soorten huizen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw energienota, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Naarden. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema tref jij het verwachte energieverbruik in de regio Naarden.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €122 €132,5 €142,5
Tussenwoning €107,5 €139,5 €152,5 €163,5
Hoekwoning €131,75 €149,5 €168,75 €177,25
2 onder 1 kap €147,5 €170 €183,75 €192,75
Vrijstaand €179,25 €198 €213 €221,25
Doorsnee €122,75 €144,5 €160 €168,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Stedin). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Doorgaans zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren gefixt. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Naarden? Of je nu klant bent bij De Vastelastenbond en Qwint: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder tref jij 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Zoals “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Een ketel kopen die past bij de grote van je huis.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Intergas, AWB, Nefit of Remeha.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat vind jij ogenblikkelijk door gebruik te maken van onze adviseurs.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Vandaag de dag is er keuzen uit velerlei groene producten die op lage kosten draaien. Zoals pelletkachel, zonneboiler, biomassaketel, zonnepanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

In Holland zijn er flink wat aanbieders van stroom en gas. Welke energieleverancier is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Zoek ook naar energiepakket Epe vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan moeiteloos de betaalbaarste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij spot ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (uit Noord-Holland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem daarvoor het filter “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen met 0CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie.

Hoogste waardering

Opvallend veel huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is wenselijk. Hiervoor raadpleeg je het klantcijfer en recente reviews van klanten voor energiebedrijven Naarden.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer als eerste de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra informatie over zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Naarden kan gemakkelijk in een online omgeving. Daarvoor zijn abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen vind je uiteengezet met en zonder BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn soms lager dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan toenemen als je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Een stukje van het privégebruik kan men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Winkel afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke gebruikers gaan voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Naarden gebeurt ook door te beleggen in verantwoorde installaties zoals biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Op basis daarvan draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Naarden vergelijken Eenvoudig een licht en gas abonnement aanvragen & afsluiten