Gas en licht vergelijken Epe Nu leveranciers vergelijken en bespaar €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het verstookte gas kom je weer tegen in je energierekening. Om die reden loont het om te bekijken welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Epe vergelijken? Voer je adres & energieverbruik in. Geholpen door onze tool kan jij gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend achterhaal jij snel de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Epe [Update maart 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de basis voorzieningen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet in een totaal abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Epe (dit zijn organisaties als Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Epe kan gelukkig wel bij één maatschappij. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker vind je de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk Qurrent korting).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, wind, groen uit EU, groen uit NL, co2 gecompenseerd).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Zoek naar het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Epe.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor stroom is afdoende bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2024

Weet je alles al van NLE, Essent, Pure Energie, Eneco, Vattenfall of Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent? Hieronder zie je actuele vaak gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren wel per gezinssamenstelling. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €80 – €200. Meteen de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels onze vergelijker / tools. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Epe vegelijken. In onderstaand schema achterhaal jij de modale prijzen voor populaire woningtypes en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Epe. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder zie je het verwachte energieverbruik in de regio Epe.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €121 €132,75 €142,5
Tussenwoning €109,25 €138,5 €155,5 €163,5
Hoekwoning €130,5 €151,25 €167,25 €177,75
2 onder 1 kap €145 €169 €182,5 €193,25
Villa €176,5 €198,25 €213 €223,5
Modaal €123 €147,25 €158,5 €169,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (als. Enexis). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. In een doorsnee situatie is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten beëindigd. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Epe? Het maakt niet uit of je zit bij Fenor en Oxxio: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna ontdek je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Bijv. “neem een waterbespaarder ” en “Maak van je koelkast geen iglo.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, AWB, Nefit, Intergas of Vaillant.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie kan snel uit! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat vind jij binnen no-time op basis van onze vergelijkingen.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag vind je veel “groene” oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou pelletkachel, zonnepanelen, warmtepomp, warmtenet, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

In Nederland zien we steeds meer aanbieders van gas en elektra. Welk stroombedrijf is het beste? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Westerbroek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan direct de meest voordelig energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij achterhaald zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Gelderland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem dan de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van bijvoorbeeld zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL.

Beste ratings

Steeds meer huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en transparantie wil iedereen. Daarvoor check je het klantcijfer en betrouwbare comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Epe.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer dus de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve info over zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Epe kan vandaag nog via internet. Daarvoor zijn B2B contracten. De energietarieven worden weergegeven zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn een stuk betaalbaarder vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan flink oplopen zodra je een hele hoop gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van eigen privégebruik kan jij opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Oosternijkerk afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemingen gaan voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Epe gebeurt ook door te beleggen in milieuvriendelijke oplossingen zoals infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Epe vergelijken Simpel een gas en elektra contract aanvragen & afsluiten