Gas en licht vergelijken Morra Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar €105


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gas heeft veel invloed op de energiekosten. Vandaar loont het om te zien welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Morra vergelijken? Vul jouw locatie en ook geschatte verbruik in. Middels deze website kan jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna achterhaal je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Morra [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest cruciale voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van een totaal abonnement. Water krijg je van de betreffende leverancier in de regio Dongeradeel (dat kan zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Morra doe je wel bij één partij. Geholpen door de vergelijker tref jij de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Volg de tips van onze specialisten (of bekijk info over energie van Qurrent).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, groen, groen uit NL, groen uit EU, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Check de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Morra.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor elektriciteit is genoeg wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij Eneco, Greenchoice, Essent, Vattenfall, NLE of Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Oxxio? Onderstaand zie je onze veel afgesloten stroom en gas pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen wel per gezin. Het doorsnee maandelijkse voorschot bedraagt tussen de €110 en €210. Vandaag nog jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van de vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Morra vegelijken. Hieronder tref jij de gemiddelde kosten voor populaire soorten huizen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Morra. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna vind je het geschatte energieverbruik in de regio Dongeradeel.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,25 €120,75 €133,5 €141,5
Tussenwoning €106,25 €138,25 €152,75 €165
Hoekwoning €130,5 €150 €169,25 €176,5
2 onder 1 kap €145,5 €169,5 €183,25 €193,75
Vrijstaand €176,5 €197,5 €215,25 €221,5
Standaard €124,5 €147 €160 €170

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen komt dit door de netbeheerder (als. Westland Infra). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Normaal is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel weggewerkt. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Morra? Het maakt niet uit of je zit bij Clean Energy en Qwint: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota beperken kan op verschillende manieren. Op deze pagina ontdek je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Onder andere “de verwarming omlaag doen ” en “Niet een te grote pan gebruiken.” Of neem een HR-ketel van Remeha, AWB, Vaillant, Atag of Intergas.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Ga voor een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze bekijk jij moeiteloos door gebruik te maken van onze vergelijker.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag kan je profiteren van aantrekkelijke verantwoorde energiebronnen die op lage kosten draaien. Onder andere zonneboiler, pelletkachel, warmtepomp, infraroodpanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In ons land kan jij kiezen uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomleverancier is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket Emmer-Compascuum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan moeiteloos de gunstigste maatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je achterhaalt meteen de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die levert in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem daarvoor als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Goede reviews

Een groeiend aantal mensen hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en heldere communicatie is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het cijfer en de laatste reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Morra.

Overstappen

Elke leverancier van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer altijd jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Morra gaat direct via internet. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn een stuk gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan toenemen wanneer je extra veel gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een deel van het privégebruik mag men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Wildervank afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke klanten zien heil in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Morra kan natuurlijk door te gaan voor groene oplossingen zoals bijv. zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor de energierevolutie.

Energiepakketten Morra vergelijken Direct een stroom en gas contract aanvragen en afsluiten