Gas en licht vergelijken Emmer-Compascuum Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €235


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Voornamelijk het gasverbruik kom je weer tegen in jouw energiekosten. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te bekijken welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Emmer-Compascuum vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook energieverbruik in. Met behulp van onze tool kun je meteen de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref jij vlug de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Emmer-Compascuum [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de meest essentiële aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Emmen (voorbeelden zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Emmer-Compascuum doe je wel bij één leverancier. D.m.v. de gaslicht-vergelijker detecteer je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met het 7-stappen model (of bezoek HVC korting).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (wind, groen uit NL, groen uit EU, co2 gecompenseerd, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Check de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Emmer-Compascuum.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water regel je via MijnAansluiting. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor elektriciteit voldoet in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Essent, Pure Energie, Vattenfall, Eneco, NLE of Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio? In de kolommen hierna zie je actuele veel afgesloten energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen wel per huis. Gemiddelde maandafrekening schommelt tussen €85 tot €190. À la minute de gas licht kosten berekenen? Dit kan door gebruik te maken van de contract vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Emmer-Compascuum vegelijken. In onderstaand schema vind jij aannemelijke tarieven voor veel voorkomende type huizen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Emmer-Compascuum. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna achterhaal je een inschatting van het energieverbruik in de regio Emmen.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,5 €122,5 €131,5 €143,5
Tussenwoning €108,5 €138,75 €154,75 €165,5
Hoekwoning €129,75 €151,25 €168,25 €178
2 onder 1 kap €146,75 €169,5 €183,75 €193
Landhuis €177 €198 €215 €224,25
Standaard €123,5 €144,5 €160,5 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Stedin). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. Doorgaans zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Emmer-Compascuum? Of je nu klant bent bij Essent of Noordelijk Lokaal Duurzaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie minimaliseren is te doen op diverse manieren. Hieronder vind jij aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Bijv. “gebruik niet de standby modus ” en “Eerst de vaatwasser goed vullen, voordat je hem aanzet.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, Nefit, Atag, Vaillant of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie kan snel uit! Kies voor een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je regelt dat direct door gebruik van ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Op het ogenblik zijn er interessante duurzame energiebronnen die goedkoop verwarmen. O.a. infraroodpanelen, warmtepomp, zonnepanelen, zonneboiler, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Tegenwoordig heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energie-aanbieder moet ik kiezen? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Vind alles uit over energiepakket Wessem vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan simpelweg de betaalbaarste aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je treft meteen de goedkoopste aanbieder (actief in Drenthe) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer dan de mogelijkheid “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas licht contracten op basis van o.a. windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Uitstekende recensies

Een deel van de huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt het klantcijfer en actuele reviews van afnemers voor energiebedrijven Emmer-Compascuum.

Overstappen

Elke maatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer eerst de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Emmer-Compascuum kan simpelweg via internet. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn doorgaans betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan toenemen op het moment dat je een hele hoop gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een stukje van eigen privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Oosteind afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten zien heil in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Emmer-Compascuum? Dat kan door een belang te nemen in groene oplossingen als zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Emmer-Compascuum vergelijken Nu een gas & licht contract afsluiten + aanvragen