Gas en licht vergelijken Monnickendam Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. In het bijzonder het verstookte gas zie je terug in de energiekosten. Hierdoor is het goed om te achterhalen welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Monnickendam vergelijken? Voer je adres + verbruiksgegevens in. Dankzij deze website kun jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Hierna tref je probleemloos de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Monnickendam [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest vitale voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen aan de hand van één verzamel contract. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf in de regio Waterland (denk hierbij aan Duneo). Gas en licht afsluiten in Monnickendam doe je wel bij één leverancier. Middels deze website zie je het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg de stappen hieronder (of check energie van Leon Zeewolde).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (groen uit EU, grijs, groen, groen uit NL, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Klik op het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Monnickendam.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor stroom is afdoende bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Weet je alles al van Eneco, Pure Energie, Greenchoice, Essent, Vattenfall of Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE? In de opsomming bekijk jij de veel gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen aanzienlijk per gezin. De maandelijkse energienota ligt in de range tussen de €80 en €160. Direct de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met behulp van de tariefvergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Monnickendam vegelijken. In het schema hieronder tref jij de modale prijzen voor veel voorkomende soorten woningen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Monnickendam. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder achterhaal je het doorsnee- energieverbruik in de regio Waterland.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €120,75 €133,5 €140,5
Tussenwoning €109,5 €140,25 €153,75 €163,75
Hoekwoning €129,25 €149,5 €168,75 €177
2 onder 1 kap €147,5 €169,5 €181,75 €191,75
Bungalow €179,25 €199,5 €213,75 €222
Standaard €123,25 €145,75 €161 €171

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Enduris). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. Gewoonlijk is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren verholpen. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Monnickendam? Dit is niet afhankelijk van Allure Energie en MAIN Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energiekosten beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna bekijk je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Onder andere “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “De waakvlam uitzette van je ketel in de zomer.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, AWB, Atag, Intergas of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie loont! Neem een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij regelt dit à la minute met onze vergelijker.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage kun jij gebruik maken van allerlei “groene” systemen die goedkoop verwarmen. Bijv. warmtenet, biomassaketel, infraroodpanelen, pelletkachel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Op dit moment zijn er flink wat bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroom maatschappij is het beste? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket Elp vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan moeiteloos de betaalbaarste aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je spot gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (uit Noord-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem hiervoor de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar energiepakketten op basis van bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL.

Uitstekende ratings

Steeds meer woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is onmisbaar. Om dit te weten te komen kan je kijken naar de totale beoordeling en recente comments van klanten voor energiebedrijven Monnickendam.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Controleer daarom jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Monnickendam kan gemakkelijk in een online omgeving. Daarvoor zijn pakketten voor de zakelijke markt. De kosten worden omschreven met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn soms scherper vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan sterk oplopen op het moment dat je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van je privégebruik mag men als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Wijlre afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: ondernemingen kiezen voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Monnickendam is ook mogelijk door te beleggen in groene energiebronnen zoals o.a. infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie van het gas afgaan. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Hierdoor draagt iedereen bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Monnickendam vergelijken Direct een stroom & gas abonnement aanvragen en afsluiten