Gas en licht vergelijken Wijlre Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar €165


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gasverbruik drukt zwaar op je energierekening. Om die reden is het goed om te achterhalen welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Wijlre vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & verbruiksgegevens in. Middels de gaslicht-vergelijker kan je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Hierna tref jij vlug de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wijlre [Update juni 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest vitale voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen via 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf in de regio Gulpen-Wittem (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in Wijlre kan gelukkig wel bij één aanbieder. D.m.v. de energievergelijker detecteer je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over vergelijk tarieven Fenor).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (groen, co2 gecompenseerd, groen uit NL, grijs, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Wijlre.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor stroom kan volstaan in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Weet je alles al van NLE, Eneco, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie of Qurrent, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie? Hierna detecteer je onze populaire energiecontracten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen behoorlijk per woning. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €85 – €185. Snel de gas licht kosten berekenen? Dit kan door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Wijlre vegelijken. Via de volgende tabel bekijk jij mogelijke energiekosten voor enkele woningtypes en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw energienota, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Wijlre. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema achterhaal je het geschatte energieverbruik in de regio Gulpen-Wittem.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,75 €121,5 €131,25 €142,5
Tussenwoning €107,75 €138,5 €154,75 €162,5
Hoekwoning €132 €151,75 €169,5 €178,75
2 onder 1 kap €147,5 €168 €181,75 €191,25
Landhuis €177,5 €199 €212,5 €222,75
Modaal €123,75 €144,5 €161,5 €171,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal komt dit door de netbeheerder (als. Westland Infra). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. Gebruikelijk zijn stroomproblemen in no-time weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Wijlre? Dit is nooit exclusief te wijten aan Clean Energy of Vattenfall: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening beperken is te doen op diverse manieren. Hieronder detecteer je aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. O.a. “een afwasteil gebruiken ” en “Zet je elektrische kookplaat uit voordat het eten helemaal klaar is.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Nefit, Atag, Intergas of AWB.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is interessant! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je regelt dat vlug aan de hand van onze specialisten.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken kost veel (duur) gas. Op dit moment zijn er verschillende milieuvriendelijke oplossingen die op lage kosten draaien. Neem nou warmtepomp, warmtenet, biomassaketel, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

In Nederland zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energie-aanbieder moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie uitstekende service, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Onstwedde vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval onmiddellijk de betaalbaarste maatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je treft vandaag nog de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Limburg) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan uiteraard de “duurzame energie” optie. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten voor elektra en gas met bronnen zoals groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie.

Hoogste klantervaring

Veel woningeigenaren gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Om hier achter te komen raadpleeg je de totale beoordeling en nieuwe beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Wijlre.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer dus jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende informatie inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wijlre kan simpelweg via internet. Je vindt veel abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn soms betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen flink oplopen in het geval je een boel gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van eigen privégebruik kun jij dan opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Heemstede afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer ondernemers kiezen voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Wijlre is ook mogelijk door te gaan voor “groene” installaties zoals bijv. zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Wijlre vergelijken Moeiteloos een gas en elektra abonnement afsluiten + aanvragen