Gas en licht vergelijken Onstwedde Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar €320


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op jouw energiekosten. Daarom is het beslist niet onverstandig om te vergelijken welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Nu gas en licht leveranciers in Onstwedde vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus energieverbruik in. Dankzij de gaslicht-vergelijker kun je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens vind je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Onstwedde [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest vitale aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij een specifieke waterleverancier in de provincie Stadskanaal (bijv. Vitens). Gas en licht afsluiten in Onstwedde doe je wel bij één leverancier. Dankzij onze tool zie je het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Doorloop snel de stappen hieronder (of check vergelijk Budget Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Groningen).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, co2 gecompenseerd, wind, groen, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Onstwedde.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket is toereikend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, Pure Energie, Essent, NLE, Eneco of Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl? Hieronder achterhaal je de huidige veel gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen aanzienlijk per gezinssamenstelling. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €115 – €175. Probleemloos jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Onstwedde vegelijken. In onderstaand schema zie je de doorsnee energiekosten voor diverse klasse woningen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Onstwedde. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder bekijk jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Stadskanaal.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €122 €131 €141
Tussenwoning €108 €138,75 €152,5 €165,5
Hoekwoning €130,5 €151,25 €168,25 €179,5
2 onder 1 kap €144,25 €169,25 €182,5 €192,25
Landhuis €177,75 €198,5 €213,5 €224
Doorsnee €123,5 €144,25 €161 €171,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Stedin). De oorzaak kan zijn werkzaamheden aan het netwerk. Doorgaans zijn stroomproblemen in no-time beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Onstwedde? Dit is niet afhankelijk van Energiedirect.nl en/of Pure Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energielasten omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Hierna tref jij aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Onder andere “het gebruik van lichtdimmers ” en “Zet de wasmachine na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Atag, Remeha, Intergas of AWB.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat vind jij vlug d.m.v. onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken is niet goedkoop. Op dit moment zijn er interessante duurzame installaties die veel minder stroom gebruiken. Bijv. warmtenet, pelletkachel, warmtepomp, biomassaketel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

In Nederland vind je veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke maatschappij is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Haarle vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan binnen no-time de scherpste energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Groningen) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer dan de “duurzame energie” filter. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar stroom en gascontracten met 0CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie.

Uitstekende klantervaring

Meer en meer mensen kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Daarvoor lees je het klantcijfer en recente meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Onstwedde.

Overstappen

Elke aanbieder is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer als eerste de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Onstwedde werkt vlug in een online omgeving. We zien steeds meer unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven worden omschreven zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn regelmatig voordeliger dan de particuliere tarieven. De bonus kan toenemen op het moment dat je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een deel van eigen privégebruik mag je opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Achterveld afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: ondernemingen willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Onstwedde gebeurt ook door te investeren in verantwoorde oplossingen zoals bijv. infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor de energierevolutie.

Energiepakketten Onstwedde vergelijken Eenvoudig een stroom & gas abonnement afsluiten + aanvragen