Gas en licht vergelijken Achterveld Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op de energiekosten. Vandaar is het goed om te zien welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Achterveld vergelijken? Geef je woongegevens & verbruiksgegevens in. Middels de energievergelijker kan je zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Naderhand zie je vlug de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Achterveld [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest essentiële voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen via een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Barneveld (denk hierbij aan Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Achterveld doen de meesten bij één bedrijf. Aan de hand van de vergelijker tref je de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over stroom en gas van RENDO Netwerken).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Utrecht).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (co2 gecompenseerd, zon, groen uit NL, groen uit EU, wind).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Achterveld.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor elektriciteit kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij Essent, Eneco, Greenchoice, Pure Energie, NLE of Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Budget Energie, ENGIE? In de opsomming bekijk jij diverse meest gekozen pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen aanmerkelijk per woning. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €110 en €165. Probleemloos jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van onze handige energievergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Achterveld vegelijken. Hierna tref jij de doorsnee kosten voor populaire soorten woningen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Achterveld. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel zie je het doorsnee- energieverbruik in de regio Barneveld.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101 €122,25 €130,75 €141,5
Tussenwoning €108,25 €141,5 €153 €164
Hoekwoning €130 €152,25 €168,25 €178,5
2 onder 1 kap €146 €168,5 €183,5 €193,5
Villa €178,25 €199,75 €213 €222,5
Gemiddeld €121,25 €147,5 €158,25 €170,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (zoals RENDO Netwerken). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. Normaal is een elektriciteitsprobleem heel erg snel opgelost. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Achterveld? Dit is niet afhankelijk van Clean Energy en Powerpeers: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energielasten reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand tref jij aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. O.a. “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Niet meer water gebruiken dan noodzakelijk bij het koken.” Of bestel de HR-ketel van AWB, Intergas, Vaillant, Remeha of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij zoekt dat zonder problemen middels onze vergelijker.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van interessante groene producten die op lage kosten draaien. Bijv. zonneboiler, pelletkachel, zonnepanelen, infraroodpanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

Op dit moment vind je diverse aanbieders van gas en elektra. Welke energieleverancier moet ik kiezen? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Rheeze vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan snel de goedkoopste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je treft à la minute de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Utrecht) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer hiervoor de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar pakketten voor elektra en gas op basis van 0CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie.

Uitstekende klantervaring

Een deel van de consumenten gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om hier achter te komen check je de totale beoordeling en recentelijke beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Achterveld.

Overstappen

Elke aanbieder is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer om die reden het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Achterveld is binnen no-time online. Daarvoor zijn abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn soms lager dan het tarief voor de normale consument. De korting kan sterk oplopen zodra je meer gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een stukje van je privégebruik kun je dan als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Jistrum afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers zien heil in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Achterveld is ook mogelijk door te beleggen in groene energiebronnen zoals pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Achterveld vergelijken Nu een licht en gas abonnement afsluiten + aanvragen