Gas en licht vergelijken Miste Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €335


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gas drukt zwaar op je energierekening. Hierom is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Miste vergelijken? Geef je woongegevens en verwachte gas-licht verbruik in. Dankzij de vergelijker kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk je binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Miste [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de basis voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier actief in de buurt van Winterswijk (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Miste doe je wel bij één aanbieder. Dankzij de gaslicht-vergelijker achterhaal jij het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Doorloop snel de stappen hieronder (of check ervaringen Clean Energy).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Gelderland).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (grijs, wind, zon, groen, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Miste.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit registreer je bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is afdoende in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Wil jij graag bij Eneco, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie, NLE of Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, ENGIE? In de kolommen hierna tref je actuele veel afgesloten pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren aanmerkelijk per huis. De maandelijkse energielasten ligt ergens tussen de €100 en €155. Vandaag nog de gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van de contract vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Miste vegelijken. In onderstaand schema zie je de gemiddelde energiekosten voor populaire type huizen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energieleverancier, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Miste. Betaal ik veel voor gas en elektra? Onderstaand bekijk jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Winterswijk.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,75 €123 €131 €142,5
Tussenwoning €109,25 €140,5 €153,75 €164,5
Hoekwoning €132,25 €151,5 €167,75 €176,25
2 onder 1 kap €146,25 €169,5 €182 €192,5
Landhuis €178,25 €197,75 €212,75 €222
Gemiddeld €121,5 €147,25 €159,75 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal is de “schuldige” de netbeheerder (als. Liander). De oorzaak is vaak te vinden in inspectie of onderhoud. In de regel is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken gefixt. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Miste? Dit is niet afhankelijk van Fenor of Qwint: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energiekosten beperken is te doen op diverse manieren. Op deze website ontdek je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Voorbeelden zijn “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Zorg dat er geen lampjes blijven branden als je de vaatwasser uit zet.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, AWB, Nefit, Atag of Intergas.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat vind jij eenvoudig middels onze zoekmachine.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken kost veel (duur) gas. Op het ogenblik vind je aantrekkelijke milieuvriendelijke oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Zoals zonnepanelen, warmtenet, warmtepomp, zonneboiler, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

In Nederland heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Vind alles uit over energiepakket Oostwold vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan onmiddellijk de scherpste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij bekijkt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas licht (uit Gelderland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem hiervoor het filter “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar pakketten voor elektra en gas met onder andere CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie.

Hoogste klantervaring

Opvallend veel huizenbezitters willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Hiervoor kijk je naar het eindcijfer en recente beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Miste.

Overstappen

Elke energieleverancier wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer om die reden de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Miste gaat à la minute in een online omgeving. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn doorgaans scherper dan die voor consumenten. Het voordeel kan hoger worden zodra je een hoop gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van eigen privégebruik kun jij dan als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Hekendorp afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal ondernemers willen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Miste? Dat kan door te gaan voor groene installaties zoals o.a. infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie van het gas afgaan. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Zodoende draag jij je steentje bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Miste vergelijken Vandaag nog een licht & gas contract aanvragen & afsluiten