Gas en licht vergelijken Middelstum Snel leveranciers vergelijken en bespaar wel €110


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Vooral het gas drukt zwaar op de energienota. Vandaar is het verstandig om te achterhalen welke energieaanbieder het goedkoopste is. Direct gas en licht leveranciers in Middelstum vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus energieverbruik in. D.m.v. gaslichtafsluiten.nl kan jij snel de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind jij nu de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Middelstum [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest belangrijke voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Loppersum (voorbeelden zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Middelstum doen de meesten bij één aanbieder. Middels deze website tref jij de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Start direct met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over prijzen vergelijken van UnitedConsumers).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (zon, groen, co2 gecompenseerd, grijs, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Middelstum.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor elektriciteit is afdoende in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, Eneco, Essent, Greenchoice, Vattenfall of ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent? Hierna bekijk jij de scherpe gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin gebruikt gas en elektriciteit. De kosten variëren behoorlijk per gezinssamenstelling. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €120 tot €215. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Dit kan met de tariefvergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Middelstum vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal je de gemiddelde energiekosten voor populaire klasse woningen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Middelstum. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Onderstaand tref jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Loppersum.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,5 €122,25 €133 €141
Tussenwoning €107 €140,5 €153,75 €164,25
Hoekwoning €132,5 €150 €167,75 €179,5
2 onder 1 kap €144,5 €169,75 €184 €194,25
Vrijstaand €177,25 €199 €213,5 €224
Standaard €123,75 €146,75 €160 €171,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (als. Liander). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. Normaal is een stroomprobleem in no-time verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Middelstum? Of je nu stroom afneemt bij Fenor of Leon Zeewolde: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De uitgaven aan energie beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder vind jij aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Opties zijn “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Niet meer water gebruiken dan noodzakelijk bij het koken.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Nefit, Intergas, Vaillant of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie loont! Neem een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat vind jij moeiteloos aan de hand van ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment vind je velerlei “groene” energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Denk aan warmtepomp, pelletkachel, warmtenet, zonneboiler, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

Tegenwoordig zien we steeds meer bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk bedrijf moet ik kiezen? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Eesergroen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan simpelweg de scherpste maatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij detecteert moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Groningen) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer dan natuurlijk de optie “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van bronnen als zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Beste klantervaring

Sommige huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en recentelijke beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Middelstum.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer daarom de einddatum van je contract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve info aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Middelstum werkt vandaag nog in een online omgeving. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De prijzen kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn soms lager vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan hoger worden als je een hoop gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van het privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Westhem afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een trend: ondernemers zijn geïnteresseerd in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Middelstum kan natuurlijk door te investeren in duurzame oplossingen zoals o.a. infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Middelstum vergelijken Eenvoudig een gas & licht abonnement aanvragen + afsluiten