Gas en licht vergelijken Meeuwen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gas dat je verstookt heeft veel invloed op jouw energierekening. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te vergelijken welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. À la minute gas en licht leveranciers in Meeuwen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en energieverbruik in. Geholpen door de vergelijker kan jij snel de kosten van gas licht berekenen. Naderhand ontdek je à la minute de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Meeuwen [Update maart 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de allerbelangrijkste aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Aalburg (denk hierbij aan Oasen). Gas en licht afsluiten in Meeuwen doen de meesten bij één partij. Via deze website tref je de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over prijzen vergelijken van DELTA).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, co2 gecompenseerd, wind, groen uit EU, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Zoek naar het voordeligste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Meeuwen.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water regel je via MijnAansluiting. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor stroom volstaat in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kies jij voor Pure Energie, Essent, Greenchoice, Eneco, NLE of Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Oxxio, ENGIE? Onderstaand zie je een aantal veel gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen nuttigt gas en elektriciteit. De kosten schommelen behoorlijk per huishouden. De maandelijkse energielasten ligt tussen de €95 tot €210. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan met behulp van de contract vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Meeuwen vegelijken. Hieronder vind jij aannemelijke prijzen voor populaire type huizen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Meeuwen. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel tref je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Aalburg.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €121,5 €132,5 €140,75
Tussenwoning €108,25 €138,5 €155,25 €162,75
Hoekwoning €132 €149,5 €166,75 €177,25
2 onder 1 kap €145 €168 €183,75 €193,5
Vrijstaand €178,5 €199,75 €212,5 €221,5
Doorsnee €122,5 €146,5 €159 €171,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Cogas). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. Doorgaans is een stroomprobleem in enkele ogenblikken verholpen. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Meeuwen? Of je nu klant bent bij Huismerk Energie of Noordelijk Lokaal Duurzaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina zie je aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Mogelijkheden zijn “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Korter douchen.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Vaillant, Intergas, Atag of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie kan snel uit! Neem een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat zoek jij binnen no-time via onze adviestool.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Vandaag de dag zijn er diverse groene oplossingen die op lage kosten draaien. Denk aan warmtepomp, zonnepanelen, biomassaketel, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

Tegenwoordig vind je diverse aanbieders van stroom en gas. Welke leverancier is het beste? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Ook interessant: energiepakket Echten vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan simpelweg de goedkoopste maatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij bekijkt snel de goedkoopste maatschappij (actief in Noord-Brabant) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan het filter “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar energiepakketten op basis van bijv. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie.

Uitstekende klantervaring

Enkele contractanten eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en transparantie wil iedereen. Daarvoor lees je de totale beoordeling en betrouwbare reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Meeuwen.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Check eerst de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve advies inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Meeuwen kan ogenblikkelijk online. Er is een heel scala aan B2B contracten. De energietarieven vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn vaak betaalbaarder dan die voor consumenten. De bonus kan groter worden in het geval je een hele hoop gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van je privégebruik mag jij als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Wesepe afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: ondernemers zien heil in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Meeuwen kan natuurlijk door te gaan voor verantwoorde systemen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Meeuwen vergelijken Zonder moeite een gas & stroom abonnement afsluiten en aanvragen