Gas en licht vergelijken Echten Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gas dat je verstookt beïnvloedt jouw energienota. Hierdoor is het verstandig om te vergelijken welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Echten vergelijken? Vul jouw locatie + verbruik in. Via de gaslicht-vergelijker kun je simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Naderhand achterhaal jij direct de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Echten [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de allerbelangrijkste voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar aan de hand van één compleet abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier actief in de buurt van De Wolden (dit zijn organisaties als Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Echten kan gemakkelijk bij één organisatie. Door middel van onze tool detecteer je het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Westland Infra variabel tarief).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (zon, co2 gecompenseerd, groen, grijs, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Check de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Echten.

Bouw je een nieuw huis? Gas water en stroom regel je via MijnAansluiting. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een elektriciteitspakket is afdoende bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Essent, Pure Energie, NLE, Eneco, Greenchoice of Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers? Hierna achterhaal jij de veel gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren aanmerkelijk per huishouden. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €95 – €230. Binnen no-time jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Echten vegelijken. In de tabel vind jij aannemelijke tarieven voor veel voorkomende klasse woningen en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Echten. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema bekijk je het gemiddelde energieverbruik in de regio De Wolden.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €122,75 €133,5 €140,75
Tussenwoning €107,5 €141,25 €155,25 €164
Hoekwoning €131,25 €150,75 €166,5 €178,5
2 onder 1 kap €145,75 €168 €181,5 €193,25
Bungalow €179,5 €200 €214,75 €221,5
Modaal €123 €144,25 €160,75 €169,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. In de regel is zo’n storing binnen enkele uren beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Echten? Of je nu stroom afneemt bij Energiedirect.nl of Innova Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand zie je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. Bijvoorbeeld “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Geen gloeilampen gebruiken, maar spaarlampen of ledlampen.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Atag, AWB, Nefit of Intergas.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is interessant! Kies voor een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dit zoek je binnen no-time via onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage bestaan er velerlei duurzame installaties die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. infraroodpanelen, warmtepomp, zonnepanelen, zonneboiler, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In Holland vind je diverse aanbieders van stroom en gas. Welke energie-aanbieder moet ik kiezen? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Waardenburg vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan gemakkelijk de betaalbaarste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je doorzoekt vlug de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Drenthe) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer hiervoor de “duurzame energie” optie. Of willen jullie pakketten voor elektra en gas op basis van 0groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Beste reviews

Enkele huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Hiervoor check je de totale beoordeling en recentelijke meningen van afnemers voor energiebedrijven Echten.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Overstappen van energie is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk dus de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele info inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Echten is meteen via de pc. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De prijzen vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn vaak goedkoperdan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen sterk oplopen als je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van het privégebruik mag je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Nootdorp afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer zakelijke gebruikers gaan voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Echten? Doe dit door te kiezen voor milieuvriendelijke systemen als pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Echten vergelijken Simpel een licht & gas contract afsluiten & aanvragen