Gas en licht vergelijken Meerssen Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar €345


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Bovenal het verstookte gas beïnvloedt je energierekening. Hierom loont het om te analyseren welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Nu gas en licht leveranciers in Meerssen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & energieverbruik in. D.m.v. gaslichtafsluiten.nl kun jij à la minute de kosten van gas licht berekenen. Hierna detecteer je direct de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Meerssen [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de belangrijkste voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van een alles-in-één pakket. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Meerssen (dat kan zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Meerssen doe je wel bij één organisatie. Dankzij onze tool bekijk jij de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met het 7-stappen model (of bezoek prijzen vergelijken van Clean Energy).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen uit EU, wind, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Klik op het voordeligste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Meerssen.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor stroom is gepast bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Eneco, Essent, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie of Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE? In de kolommen hierna zie je een aantal meest gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen behoorlijk per gezin. De maandelijkse tarieven / nota varieert tussen €115 tot €200. Nu de gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels de vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Meerssen vegelijken. Via de volgende tabel vind jij de nominale kosten voor diverse klasse woningen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Meerssen. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hierna bekijk je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Meerssen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,25 €121 €130,75 €141,75
Tussenwoning €107,25 €140,5 €155,5 €164,25
Hoekwoning €132 €152,25 €166,5 €179
2 onder 1 kap €146,25 €168,75 €181,75 €192,5
Landhuis €178,75 €199,75 €213,75 €221,25
Doorsnee €123,75 €145,75 €160,25 €171,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls komt dit door de netbeheerder (bijv. Endinet Groep). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Vaak zijn stroomproblemen heel erg snel verholpen. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Meerssen? Of je nu klant bent bij Engie en/of Leon Zeewolde: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De uitgaven aan energie reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website bekijk jij aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Opties zijn “neem een waterbespaarder ” en “Zet je elektrische kookplaat uit voordat het eten helemaal klaar is.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Vaillant, Intergas, AWB of Nefit.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Dit zoek je binnen no-time door het toepassen van onze adviestool.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Op dit moment kun jij gebruik maken van velerlei milieuvriendelijke systemen die veel minder stroom gebruiken. O.a. zonnepanelen, pelletkachel, zonneboiler, infraroodpanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

Tegenwoordig kan jij kiezen uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke stroomleverancier is het beste? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan uitstekende service, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Echt vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval moeiteloos de goedkoopste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je treft moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Limburg) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer dan zeker het filter “duurzame energie”. Of wil jij energiepakketten op basis van bronnen zoals groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste klantervaring

Een deel van de woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om hier achter te komen kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en nieuwe comments van klanten voor energiebedrijven Meerssen.

Overstappen

Elke aanbieder is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer dus het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Meerssen is moeiteloos online. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn soms voordeliger dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen toenemen op het moment dat je meer dan standaard gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Een deel van eigen privégebruik mag jij opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Wernhout afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: zakelijke gebruikers maken de keuze voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Meerssen kan natuurlijk door te gaan voor verantwoorde installaties zoals zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Meerssen vergelijken Moeiteloos een gas & licht contract afsluiten en aanvragen