Gas en licht vergelijken Echt Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €165


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Bovenal het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op de energiekosten. Hierdoor is het goed om te bekijken welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. À la minute gas en licht leveranciers in Echt vergelijken? Geef je woongegevens en ook verbruik in. Met behulp van onze tool kan je als consument meteen de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens detecteer je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Echt [Update maart 2023]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest fundamentele voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen middels een alles-in-één pakket. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Echt-Susteren (voorbeelden zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Echt kan gemakkelijk bij één bedrijf. D.m.v. de vergelijker zie je het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met de stappen hieronder (of check Stedin variabel tarief).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, wind, groen uit EU, grijs, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Spot de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Echt.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket is gepast wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ken jij NLE, Pure Energie, Greenchoice, Eneco, Vattenfall of Powerpeers, Oxxio, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl? In de opsomming detecteer je de huidige scherpe stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten fluctueren aanmerkelijk per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt tussen de €120 en €150. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van de tariefvergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Echt vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal jij aannemelijke tarieven voor verschillende soorten huizen en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw energienota, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Echt. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel achterhaal je het verwachte energieverbruik in de regio Echt-Susteren.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €122,5 €130,25 €141,75
Tussenwoning €108,5 €141 €154,75 €162,25
Hoekwoning €130,75 €152,5 €167 €178,25
2 onder 1 kap €144,25 €167,75 €184,5 €192,75
Landhuis €179,5 €200,5 €212,75 €223,25
Doorsnee €124,5 €145,75 €160,75 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (als. Liander). De oorzaak is vaak te vinden in inspectie of onderhoud. Doorgaans is een elektriciteitsprobleem heel erg snel gefixt. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Echt? Dit is niet afhankelijk van Allure Energie en/of Leon Zeewolde: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energielasten reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website bekijk je 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Bijvoorbeeld “wassen op 30 graden ” en “Tochtstrips gebruiken.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Atag, AWB, Vaillant of Intergas.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Deze bekijk jij binnen no-time met onze zoekmachine.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Op dit moment kan je profiteren van diverse verantwoorde oplossingen die goedkoop verwarmen. O.a. infraroodpanelen, zonnepanelen, warmtenet, pelletkachel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Holland heb je de keuze uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welk bedrijf past bij mij? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Waalwijk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan simpelweg de meest voordelig energieleverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je bekijkt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Limburg) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer daarvoor de “duurzame energie” bron. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar stroom en gascontracten met o.a. CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Goede recensies

Meer en meer huishoudens kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar het cijfer en nieuwe recensies van klanten voor energiebedrijven Echt.

Overstappen

Elke leverancier van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk dus de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Echt kan eenvoudig via internet. Er bestaan hiervoor pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn doorgaans lager dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan toenemen in het geval je extra veel gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van je privégebruik kun je dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Noordwijkerhout afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer ondernemingen maken de keuze voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Echt is ook mogelijk door te kiezen voor milieuvriendelijke energiebronnen zoals bijv. infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Echt vergelijken Nu een gas en stroom abonnement afsluiten & aanvragen