Gas en licht vergelijken Wernhout Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar €305


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Met name het gasverbruik heeft veel invloed op je energierekening. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te vergelijken welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Vlug gas en licht leveranciers in Wernhout vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en geschatte verbruik in. Door gebruik te maken van onze tool kan je als consument moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref je snel de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wernhout [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest belangrijke aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van één compleet abonnement. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Zundert (bijv. Vitens). Gas en licht afsluiten in Wernhout doen de meesten bij één maatschappij. Via de vergelijker achterhaal je het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over besparen bij Cogas).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Noord-Brabant).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Spot de voordeligste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Wernhout.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor elektriciteit is gepast bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Vattenfall, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, NLE of Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Qurrent, Powerpeers? Hierna zie je een aantal veel afgesloten energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten variëren aanmerkelijk per woning. De maandelijkse tarieven / nota bedraagt tussen de €115 tot €190. Probleemloos jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Wernhout vegelijken. In het schema hieronder achterhaal je geschatte tarieven voor enkele klasse woningen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Wernhout. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel bekijk je het geschatte energieverbruik in de regio Zundert.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €121,75 €130,5 €140,5
Tussenwoning €106,5 €139,25 €154 €162,75
Hoekwoning €130 €150,25 €166,25 €176,25
2 onder 1 kap €144,25 €167,5 €181,75 €194,25
Landhuis €179,5 €200,5 €214,75 €221,25
Gemiddeld €122,75 €146 €158,5 €169

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel komt dit door de netbeheerder (o.a. Enduris). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. Gebruikelijk is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel verholpen. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Wernhout? Of je nu klant bent bij Fenor en Innova Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energiekosten reduceren kan op verschillende manieren. Hieronder bekijk je 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Nu starten? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Bijv. “de verwarming omlaag doen ” en “Bij elektrisch koken een pan gebruiken die plat is.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Remeha, Atag, AWB of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie kan snel uit! Neem een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat vind jij vlug via onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Tegenwoordig bestaan er velerlei “groene” producten die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld zonneboiler, zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtenet, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Tegenwoordig werken diverse aanbieders van gas en elektra. Welk stroombedrijf is het beste? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan uitstekende service, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Noordwijkerhout vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan simpelweg de goedkoopste maatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij vindt simpelweg de goedkoopste leverancier (die levert in Noord-Brabant) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan zeker de “duurzame energie” filter. Een andere optie is te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen als zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende reviews

Steeds meer contractanten hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en transparantie is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen raadpleeg je de gemiddelde cijfers en nieuwe comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Wernhout.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Bekijk hierom de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wernhout kan probleemloos door het internet. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De tarieven worden weergegeven met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn doorgaans scherper dan die voor consumenten. De bonus kan toenemen wanneer je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Het aandeel van het privégebruik kun jij dan als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Haarzuilens afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Opvallend veel ondernemers willen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Wernhout gebeurt ook door te beleggen in “groene” systemen zoals zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan een schoner milieu.

Energiepakketten Wernhout vergelijken Snel een elektra en gas abonnement afsluiten en aanvragen