Gas en licht vergelijken Meedhuizen Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €320


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het gas heeft veel invloed op de energiekosten. Vandaar is het verstandig om te zien welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Direct gas en licht leveranciers in Meedhuizen vergelijken? Voer je adres + geschatte verbruik in. Geholpen door de energievergelijker kun je onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Hierna bekijk jij moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Meedhuizen [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de basis aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Delfzijl (denk hierbij aan Oasen). Gas en licht afsluiten in Meedhuizen doe je wel bij één maatschappij. Op basis van onze tool zie je de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk prijzen vergelijken van Allure Energie).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Groningen).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (zon, groen uit NL, co2 gecompenseerd, wind, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Check de goedkoopste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Meedhuizen.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een stroompakket is genoeg wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van Essent, Greenchoice, Vattenfall, NLE, Eneco of Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers? In de volgende lijst zie je de huidige scherpe pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren aanmerkelijk per gezin. De maandelijkse energienota bedraagt tussen de €105 en €180. À la minute de gas licht kosten berekenen? Doe dit via onze gaslicht-vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Meedhuizen vegelijken. Hierna ontdek je de nominale tarieven voor verschillende type huizen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Meedhuizen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Onderstaand bekijk jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Delfzijl.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €122,75 €132,75 €140,25
Tussenwoning €106,25 €141,25 €154,5 €163
Hoekwoning €132,5 €149,25 €168,25 €177
2 onder 1 kap €146 €170,25 €182,75 €193,5
Villa €176,25 €198,5 €215,5 €222
Modaal €122,5 €144,5 €159,75 €168,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. Door de bank genomen zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren gefixt. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Meedhuizen? Dit is nooit exclusief te wijten aan Clean Energy en Vrijopnaam: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energielasten omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna vind jij suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. O.a. “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Repareer je kraan als deze lekt.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Vaillant, Intergas, Nefit of Atag.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is interessant! Selecteer kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dit zoek je onmiddellijk op basis van onze specialisten.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage kun jij gebruik maken van allerlei verantwoorde energiebronnen die goedkoop verwarmen. Bijv. zonnepanelen, warmtepomp, pelletkachel, warmtenet, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

In ons land zien we steeds meer aanbieders van gas en elektra. Welke energiemaatschappij is voor jou geschikt? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan uitstekende service, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Mensen zochten ook naar: energiepakket Easterlittens vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval meteen de goedkoopste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij ontdekt nu de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Groningen) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan de “duurzame energie” optie. Of willen jullie pakketten voor elektra en gas met onder andere groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste ratings

Enkele Nederlanders eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Om hier achter te komen check je de gemiddelde cijfers en recente beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Meedhuizen.

Overstappen

Elke aanbieder wil graag extra afnemers. Overstappen van energie kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Controleer hierom de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Meedhuizen kan eenvoudig door het internet. Je kunt kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De kosten worden omschreven zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn regelmatig voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan toenemen zodra je extra veel gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Een deel van het privégebruik mag je opgeven als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Wergea afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer zakelijke gebruikers willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Meedhuizen? Doe dit door te investeren in duurzame installaties zoals bijv. infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Op deze manier draag jij je steentje bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Meedhuizen vergelijken Snel online een elektra en gas contract aanvragen + afsluiten