Gas en licht vergelijken Lucaswolde Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €315


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Bovenal het gasverbruik drukt zwaar op je energierekening. Om die reden is het geen gek idee om te zien welke energieaanbieder het goedkoopste is. Snel gas en licht leveranciers in Lucaswolde vergelijken? Vul jouw locatie en ook verbruiksgegevens in. Op basis van de vergelijker kan je als consument moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens tref jij eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Lucaswolde [Update februari 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest belangrijke voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van een alles-in-één pakket. Water krijg je van het waterbedrijf in de regio Marum (denk hierbij aan Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Lucaswolde kan gelukkig wel bij één aanbieder. Door middel van de energievergelijker ontdek je het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Gebruik de stappen hieronder (of check overstappen naar MAIN Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Groningen).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, co2 gecompenseerd, groen uit EU, zon, wind).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Lucaswolde.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor elektriciteit voldoet wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten februari 2024

Wil jij graag bij NLE, Vattenfall, Greenchoice, Essent, Eneco of Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, ENGIE? Onderstaand tref je de huidige scherpe gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin verbruikt gas en elektriciteit. De kosten wisselen nogal per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota ligt ergens tussen de €95 – €220. Moeiteloos de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels de contract vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Lucaswolde vegelijken. In het schema hieronder bekijk je de doorsnee energiekosten voor verschillende soorten huizen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw energierekening, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Lucaswolde. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In het schema hieronder bekijk jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Marum.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €122,25 €131 €143,5
Tussenwoning €109,5 €141 €155 €164,25
Hoekwoning €129,25 €151,25 €166,75 €178,25
2 onder 1 kap €146 €168,25 €182,25 €193,5
Bungalow €177,5 €199,5 €214 €224,5
Gemiddeld €124,25 €146,5 €160,25 €171,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Stedin). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. In de regel zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten opgelost. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Lucaswolde? Of je nu stroom afneemt bij Eneco of UnitedConsumers: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energienota omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Op deze pagina achterhaal jij aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Bijv. “wassen op 30 graden ” en “Stekkerdozen gebruiken waarmee je veel apparaten in één keer kunt uitschakelen.” Of koop een HR-ketel van Intergas, AWB, Nefit, Vaillant of Atag.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie kan snel uit! Bestel een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij zoekt dat probleemloos op basis van onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Vandaag de dag is er keuzen uit interessante milieuvriendelijke producten die veel minder stroom gebruiken. O.a. zonneboiler, pelletkachel, zonnepanelen, warmtepomp, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

In Holland zijn er flink wat aanbieders van gas en elektra. Welke aanbieder past bij mij? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Zoeken jullie uitstekende service, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Lees nu verder over energiepakket Diever vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies dan snel de meest voordelig energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij ziet moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Groningen) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan uiteraard de mogelijkheid “duurzame energie”. Of willen jullie pakketten van gas en stroom met bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie.

Uitstekende beoordeling

Opvallend veel consumenten gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en transparantie zijn belangrijk. Daarvoor raadpleeg je het klantcijfer en nieuwe comments van andere consumenten voor energiebedrijven Lucaswolde.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Analyseer daarom de einddatum van je contract. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve advies over zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Lucaswolde is vandaag nog online. Als ondernemer heb je de keuze uit pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten vind je uiteengezet met en zonder BTW. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn soms gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan hoger worden in het geval je een hoop gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van je privégebruik kan je als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Wouterswoude afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemingen zijn geïnteresseerd in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Lucaswolde gebeurt ook door te investeren in verantwoorde producten als pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Lucaswolde vergelijken Direct een gas & elektra contract afsluiten + aanvragen