Gas en licht vergelijken Diever Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar wel €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. In het bijzonder het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in je energierekening. Hierdoor is het slim om te checken welke energieleverancier het goedkoopste is. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Diever vergelijken? Geef je woongegevens + energieverbruik in. Middels onze tool kan jij nu de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend detecteer je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Diever [Update maart 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest vitale aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. één verzamel contract. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Westerveld (dat kan zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Diever doe je wel bij één bedrijf. Met behulp van de vergelijker zie je de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met het 7-stappen model (of bezoek Energiedirect.nl 3 jaar contract maart 2024).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, groen, groen uit EU, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Bereken het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Diever.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektriciteit en water regel je via Mijn Aansluiting. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom kan volstaan in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2024

Weet je alles al van Vattenfall, Eneco, Pure Energie, NLE, Greenchoice of Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna vind je een aantal veel afgesloten pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen enorm per gezinssamenstelling. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt tussen de €115 tot €150. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van de tariefvergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Diever vegelijken. In het schema hieronder bekijk je de gemiddelde gas-licht kosten voor diverse soorten huizen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Diever. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel achterhaal jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Westerveld.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €120,5 €133,25 €142,75
Tussenwoning €108,75 €139,75 €154,25 €164
Hoekwoning €132,25 €151,75 €169,25 €177,75
2 onder 1 kap €144,75 €169,25 €183,75 €193,25
Villa €177 €197,25 €214,5 €223,25
Doorsnee €124,25 €146 €161 €168,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door netuitbreidingen. In een doorsnee situatie is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Diever? Dit is niet afhankelijk van Budget Energie en/of UnitedConsumers: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energielasten reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder ontdek je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Bijv. “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “De warme kraan niet onnodig laten lopen.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Nefit, Atag, AWB of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is interessant! Kies voor kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze bekijk jij zonder problemen via onze specialisten.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Op het ogenblik is er keuzen uit diverse groene energiebronnen die goedkoop verwarmen. Denk aan zonnepanelen, biomassaketel, warmtenet, pelletkachel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

In Holland kan jij kiezen uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke leverancier is het beste? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Ook interessant: energiepakket Venray vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan gemakkelijk de gunstigste maatschappij van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je achterhaalt meteen de goedkoopste maatschappij (die levert in Drenthe) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem dan het filter “duurzame energie”. Of willen jullie stroom en gascontracten met o.a. CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie.

Uitstekende waardering

Een groeiend aantal consumenten willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Daarvoor kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en de laatste comments van klanten voor energiebedrijven Diever.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Inspecteer altijd het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende details aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Diever kan binnen no-time online. Als ondernemer heb je de keuze uit pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn soms gunstiger dan de particuliere tarieven. De korting kan groter worden wanneer je een hoop gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Een stukje van eigen privégebruik kun men dan als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Nieuwediep afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer ondernemers hebben interesse in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Diever is ook mogelijk door te gaan voor duurzame installaties zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook fabrieken en kantoren. Door dit toe te passen kan de zakelijke wereld iets doen aan de energierevolutie.

Energiepakketten Diever vergelijken Vandaag nog een stroom en gas abonnement aanvragen en afsluiten