Gas en licht vergelijken Nieuwediep Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Vooral het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op je energierekening. Hierom is het slim om te zien welke energieaanbieder het goedkoopste is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Nieuwediep vergelijken? Geef je woongegevens en ook energieverbruik in. Met behulp van de gaslicht-vergelijker kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens tref je eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nieuwediep [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de basis aansluitingen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van één compleet abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Aa en Hunze (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Nieuwediep doen de meesten bij één organisatie. Aan de hand van deze website ontdek je de voordeligste. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over aanbiedingen van Clean Energy).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (wind, groen uit EU, grijs, co2 gecompenseerd, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Selecteer het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Nieuwediep.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektriciteit registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor stroom voldoet wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Wil jij graag bij Vattenfall, Eneco, Essent, NLE, Pure Energie of Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl? Hieronder vind jij een aantal veel afgesloten energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen nogal per huis. De maandelijkse energienota ligt ergens tussen de €80 en €170. Snel de gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van onze handige energievergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Nieuwediep vegelijken. Hierna zie je de modale energiekosten voor enkele woningtypes en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Nieuwediep. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema bekijk jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Aa en Hunze.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,5 €120,25 €132 €143,5
Tussenwoning €106,5 €141 €154 €165,25
Hoekwoning €130,5 €152,25 €167,75 €178,75
2 onder 1 kap €145 €168,25 €181,5 €192,25
Vrijstaand €179,5 €199,75 €212,5 €223
Standaard €121,25 €145,25 €161,25 €170,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Stedin). Vaak wordt dit veroorzaakt door geplande onderbrekingen. Doorgaans is zo’n storing in enkele ogenblikken gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Nieuwediep? Het maakt niet uit of je zit bij Greenchoice en Qwint: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening minimaliseren is te doen op diverse manieren. Op deze pagina tref jij aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Bijv. “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Bij elektrisch koken een pan gebruiken die plat is.” Of neem een HR-ketel van Atag, Vaillant, AWB, Nefit of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is interessant! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat vind jij eenvoudig via onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken is niet goedkoop. Tegenwoordig kan je profiteren van veel milieuvriendelijke systemen waarbij je goedkoop uit bent. O.a. pelletkachel, zonneboiler, infraroodpanelen, biomassaketel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

In Holland vind je veel aanbieders van gas en elektra. Welke energieleverancier moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Mensen zochten ook naar: energiepakket Foxwolde vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan zonder problemen de betaalbaarste leverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ziet onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die levert in Drenthe) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer dan de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar stroom en gascontracten op basis van bijv. windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Hoogste ratings

Sommige contractanten gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en betrouwbare informatie zijn belangrijk. Om hier achter te komen kijk je naar het cijfer en de laatste recensies van klanten voor energiebedrijven Nieuwediep.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer hierom jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele info omtrent zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nieuwediep kan eenvoudig via internet. Daarvoor zijn B2B contracten. De tarieven worden omschreven in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn soms betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan sterk oplopen zodra je een boel gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van je privégebruik mag men aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Wouwse Plantage afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke klanten willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Nieuwediep is ook mogelijk door te investeren in duurzame installaties zoals bijv. zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Nieuwediep vergelijken Gemakkelijk een stroom en gas abonnement aanvragen & afsluiten