Gas en licht vergelijken Wouterswoude Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €350


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. In het bijzonder het gasverbruik beïnvloedt de energiekosten. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te zien welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Wouterswoude vergelijken? Vul postcode + huisnummer & verbruiksgegevens in. Middels onze tool kun jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal je binnen no-time de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wouterswoude [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de allerbelangrijkste voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van een alles-in-één pakket. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf in de provincie Dantumadiel (dit zijn organisaties als Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Wouterswoude is gewoon mogelijk bij één partij. Door gebruik te maken van de energievergelijker ontdek je het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met het 7-stappen model (of bezoek overstapbonus Greenchoice).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, groen, zon, groen uit EU, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Wouterswoude.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij MijnAansluiting. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor stroom is zat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor Pure Energie, Greenchoice, Eneco, Essent, Vattenfall of Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Qurrent? Onderstaand zie je actuele scherpe stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten variëren enorm per huis. De maandelijkse energienota ligt tussen de €90 – €190. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Dit kan via de vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Wouterswoude vegelijken. Hierna tref jij de modale prijzen voor populaire soorten woningen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Wouterswoude. Betaal jij op dit moment te veel? In het schema hieronder bekijk je het doorsnee- energieverbruik in de regio Dantumadiel.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,5 €121 €131,5 €143
Tussenwoning €109,25 €141,5 €153,5 €165,5
Hoekwoning €131,5 €152,25 €167,75 €176,75
2 onder 1 kap €146,75 €167,75 €181,25 €192,5
Vrijstaand €178 €198,25 €212,75 €221,75
Modaal €121,5 €146,5 €159,5 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld RENDO Netwerken). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. Gebruikelijk zijn stroomproblemen heel erg snel opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Wouterswoude? Het maakt niet uit of je zit bij Fenor en UnitedConsumers: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand vind jij tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Onder andere “haal opladers uit het stopcontact ” en “Let bij het energieverbruik als je een (nieuwe) wasmachine koopt.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Nefit, Intergas, Vaillant of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze bekijk jij gemakkelijk aan de hand van onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van meerdere groene installaties die veel minder stroom gebruiken. Zoals pelletkachel, infraroodpanelen, warmtenet, biomassaketel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In ons land werken diverse aanbieders van stroom en gas. Welke stroomleverancier past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan uitstekende service, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Nieuwediep vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan probleemloos de goedkoopste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ziet snel de goedkoopste aanbieder van gas licht (die werken in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies dan uiteraard de “duurzame energie” filter. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas licht contracten op basis van bronnen zoals groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende beoordeling

Een groeiend aantal huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Om hier achter te komen kan je kijken naar de totale beoordeling en actuele reviews van afnemers voor energiebedrijven Wouterswoude.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk hierom de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve voorlichting over zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wouterswoude werkt eenvoudig in een online omgeving. Je vindt veel pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn aanzienlijk voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan sterk oplopen op het moment dat je een heleboel gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Het aandeel van eigen privégebruik kan je opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Giethmen afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer zakelijke gebruikers investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Wouterswoude? Doe dit door te gaan voor verantwoorde installaties zoals bijvoorbeeld pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Zo draag jij met jouw business bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Wouterswoude vergelijken Zonder moeite een licht en gas contract aanvragen en afsluiten