Gas en licht vergelijken Lisse Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €210


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. In het bijzonder het gas kom je weer tegen in de energienota. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te vergelijken welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Lisse vergelijken? Voer je adres + energieverbruik in. Geholpen door de vergelijker kun jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind je direct de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Lisse [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de belangrijkste voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van een alles-in-één pakket. Water krijg je van de betreffende leverancier uit de omgeving Lisse (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in Lisse is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Met behulp van onze tool tref jij de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Volg het bijgaande stappenplan (of bekijk Enexis voor gas en stroom).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Zuid-Holland).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, co2 gecompenseerd, wind, groen, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Check de voordeligste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Lisse.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor stroom is gepast wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor Eneco, Vattenfall, Essent, NLE, Pure Energie of Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna vind je de veel bestelde stroom en gas pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen aanmerkelijk per huishouden. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €110 tot €240. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van de contract vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Lisse vegelijken. In onderstaand schema zie je de nominale energiekosten voor diverse klasse woningen en type gezinnen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Lisse. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel tref jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Lisse.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,5 €123,25 €133 €141,5
Tussenwoning €108 €139,25 €154 €164
Hoekwoning €129,75 €151 €167,25 €176,25
2 onder 1 kap €145,75 €169 €183,5 €194,5
Landhuis €177,25 €199,5 €213,75 €223,75
Doorsnee €122,5 €145 €158,25 €171

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Enduris). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. Door de bank genomen is een elektriciteitsprobleem heel erg snel beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Lisse? Of je nu klant bent bij Clean Energy of Innova Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Hieronder achterhaal je suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Bijvoorbeeld “gebruik alleen A++ producten ” en “Aan een lagere temperatuur wennen in je huis door de kachel lager zetten.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Nefit, Vaillant, AWB of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie kan snel uit! Kies voor een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je regelt dat nu door middel van onze zoekmachine.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage bestaan er interessante “groene” systemen waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan zonneboiler, zonnepanelen, infraroodpanelen, pelletkachel, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In ons land hebben we een hele scala aan maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energiemaatschappij is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Zoek ook naar energiepakket Delft vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan vlug de meest voordelig leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij detecteert eenvoudig de goedkoopste maatschappij (werkzaam in Zuid-Holland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer hiervoor de “duurzame energie” filter. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar energiepakketten op basis van bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL.

Uitstekende reviews

Veel contractanten hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je de gemiddelde cijfers en nieuwe comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Lisse.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer altijd de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer details betreft zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Lisse kan meteen via internet. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De tarieven worden omschreven in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn soms lager dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan sterk oplopen wanneer je meer dan standaard gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Het aandeel van je privégebruik mag men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Volendam afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke klanten gaan voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Lisse? Doe dit door een belang te nemen in groene systemen zoals bijv. infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie van het gas afgaan. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Lisse vergelijken Direct een gas & licht contract afsluiten en aanvragen