Gas en licht vergelijken Volendam Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het gas zie je terug in jouw energiekosten. Hierom is het beslist niet onverstandig om na te gaan welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Snel gas en licht leveranciers in Volendam vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + geschatte verbruik in. Middels deze website kun je meteen de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref jij vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Volendam [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest vitale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet op basis van 1 combinatie abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier in de regio Edam-Volendam (bijv. Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Volendam kan gemakkelijk bij één leverancier. Door middel van de gaslicht-vergelijker vind je de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over welkomstpremie Qwint).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Holland).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, grijs, co2 gecompenseerd, zon, groen).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Kies de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Volendam.

Nieuwbouw? Gas water en stroom kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een stroompakket kan volstaan in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Greenchoice, Pure Energie, NLE, Eneco, Vattenfall of Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, ENGIE? In de opsomming zie je de huidige veel bestelde gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen enorm per gezinssamenstelling. De maandelijkse energielasten schommelt tussen €115 tot €195. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Volendam vegelijken. Hierna achterhaal jij mogelijke prijzen voor veel voorkomende soorten woningen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Volendam. Betaal ik veel voor gas en elektra? In onderstaand schema tref je het verwachte energieverbruik in de regio Edam-Volendam.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €123 €131,5 €141,5
Tussenwoning €106,25 €139,5 €154,75 €164,5
Hoekwoning €129,5 €150,5 €167,25 €178,75
2 onder 1 kap €147 €169,25 €183,75 €192
Bungalow €179,5 €198,25 €212,5 €221,25
Doorsnee €123,5 €144,25 €159 €171

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de regel is de “schuldige” de netbeheerder (o.a. Stedin). Dit is vaak toe te wijzen aan geplande onderbrekingen. Gebruikelijk zijn elektriciteitsstoringen in no-time opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Volendam? Het maakt niet uit of je zit bij Energieflex en/of Vandebron: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energielasten reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder bekijk je suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Opties zijn “het gebruik van lichtdimmers ” en “Was op een lagere temperatuur.” Of installeer een HR-ketel van Atag, Vaillant, Intergas, Nefit of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat vind jij zonder problemen d.m.v. onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is niet goedkoop. Tegenwoordig is er keuzen uit interessante “groene” systemen die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld biomassaketel, warmtepomp, zonneboiler, pelletkachel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Holland zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke leverancier past bij mij? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Ook interessant: energiepakket Niekerk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval meteen de gunstigste leverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je vindt moeiteloos de goedkoopste leverancier (die werken in Noord-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan de optie “duurzame energie”. Of willen jullie energiepakketten op basis van o.a. groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Hoogste waardering

Steeds meer huishoudens willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar het cijfer en actuele recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Volendam.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer eerst de voorwaarden in het contract. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Volendam werkt direct in een online omgeving. Je kunt kiezen uit B2B contracten. De kosten kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn een stuk betaalbaarder vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan hoger worden wanneer je extra veel gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van eigen privégebruik mag jij als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Geesbrug afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers zien heil in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Volendam is ook mogelijk door te kiezen voor verantwoorde producten zoals bijvoorbeeld zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Zodoende draag jij je steentje bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Volendam vergelijken Snel online een gas & stroom abonnement afsluiten & aanvragen