Gas en licht vergelijken Geesbrug Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Met name het verstookte gas beïnvloedt jouw energierekening. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Geesbrug vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus geschatte verbruik in. Op basis van de gaslicht-vergelijker kan je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend achterhaal je moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Geesbrug [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de allerbelangrijkste aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Coevorden (denk hierbij aan Duneo). Gas en licht afsluiten in Geesbrug kan gelukkig wel bij één aanbieder. Aan de hand van de energievergelijker vind jij de goedkoopste. Hoe dat werkt? Start direct met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Qurrent actie).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, grijs, groen uit EU, co2 gecompenseerd, groen).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Spot het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Geesbrug.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor elektriciteit is zat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Pure Energie, Greenchoice, Eneco, Vattenfall, NLE of Qurrent, ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl? In de volgende lijst vind je een aantal scherpe energie-abonnementen.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen enorm per huishouden. De maandelijkse energielasten ligt in de range tussen de €110 en €200. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van onze vergelijker / tools. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Geesbrug vegelijken. In onderstaand schema zie je geschatte prijzen voor verschillende type huizen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Geesbrug. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna tref je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Coevorden.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €120,5 €131,25 €142,25
Tussenwoning €106,75 €138,75 €155,5 €163,75
Hoekwoning €132 €151 €169,25 €179
2 onder 1 kap €145,25 €168,25 €183,75 €193,25
Villa €179,25 €200,25 €213,25 €222
Doorsnee €121,5 €144,5 €159 €171,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Endinet Groep). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Normaliter is een elektriciteitsprobleem heel erg snel beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Geesbrug? Dit is niet afhankelijk van Budget Energie en Vandebron: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Hieronder bekijk jij 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Bijv. “wassen op 30 graden ” en “Rolluiken gebruiken.” Of installeer een HR-ketel van Atag, Vaillant, AWB, Nefit of Intergas.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je zoekt dit eenvoudig door gebruik van onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Tegenwoordig bestaan er allerlei duurzame systemen die veel minder stroom gebruiken. Bijv. zonnepanelen, warmtenet, pelletkachel, zonneboiler, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Op dit moment hebben we een hele scala aan maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomleverancier is het beste? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan uitstekende service, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Vind alles uit over energiepakket Wittelte vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan nu de goedkoopste maatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je doorzoekt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan de optie “duurzame energie”. Of wil jij stroom en gascontracten op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Beste klantervaring

Veel woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is wenselijk. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt het eindcijfer en recente comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Geesbrug.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Bestudeer hierom jouw huidige energiecontract. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Geesbrug gaat vlug via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit B2B contracten. De energietarieven kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn een stuk voordeliger dan het tarief voor de normale consument. De korting kan hoger worden in het geval je veel gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een stukje van eigen privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Overasselt afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemingen zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Geesbrug kan natuurlijk door een belang te nemen in “groene” producten als zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als bedrijfsgebouwen. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Geesbrug vergelijken Simpel een licht en gas contract afsluiten & aanvragen