Gas en licht vergelijken Lierop Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gasverbruik zie je terug in je energierekening. Daarom loont het om te analyseren welke energieleverancier voor jou voordelig is. Nu gas en licht leveranciers in Lierop vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + verwachte gas-licht verbruik in. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl kan je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarop detecteer je binnen no-time de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Lierop [Update februari 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest onmisbare aansluitingen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. een totaal abonnement. Water krijg je van het waterbedrijf werkzaam rondom Someren (bijv. Oasen). Gas en licht afsluiten in Lierop doe je wel bij één aanbieder. Dankzij onze tool tref jij de voordeligste. Hoe doe ik dit? Begin nu met de stappen hieronder (of check Innova Energie voor gas en stroom).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (wind, zon, groen, groen uit EU, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Check het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Lierop.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra vraag je aan bij MijnAansluiting. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor elektriciteit is voldoende bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor Eneco, NLE, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie of Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio? Hierna achterhaal jij actuele meest gekozen pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden consumeert gas en elektriciteit. De kosten variëren flink per gezin. De maandelijkse energielasten varieert tussen €85 – €155. Snel de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met onze vergelijker / tools. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Lierop vegelijken. In onderstaand schema ontdek je de doorsnee tarieven voor populaire soorten woningen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Lierop. Betaal ik veel voor gas en elektra? In onderstaand schema bekijk jij het geschatte energieverbruik in de regio Someren.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €120,75 €133,5 €140,5
Tussenwoning €109,25 €140,25 €154,75 €165,5
Hoekwoning €131,75 €152,25 €169,5 €178,5
2 onder 1 kap €147,5 €169 €183,5 €192,25
Vrijstaand €177,25 €200,25 €213,75 €222,75
Standaard €121,5 €147,5 €161,5 €169,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Enexis). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. Gebruikelijk is een elektriciteitsprobleem in no-time opgelost. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Lierop? Of je nu stroom afneemt bij Anode Energie en/of Oxxio: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energierekening beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website tref jij 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. O.a. “een goede thermoskan gebruiken ” en “De kachel `s nachts uit zetten.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Nefit, Remeha, Atag of AWB.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie loont! Bestel kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat zoek jij vlug door middel van onze vergelijker.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Heden ten dage kan je profiteren van diverse milieuvriendelijke oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan zonnepanelen, warmtepomp, zonneboiler, infraroodpanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In Holland zien we steeds meer aanbieders van gas en elektra. Welke aanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket de Wijk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan moeiteloos de gunstigste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Je bekijkt vlug de goedkoopste maatschappij (die werken in Noord-Brabant) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar pakketten van gas en stroom met o.a. groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende ratings

Steeds meer mensen eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Daarvoor lees je het eindcijfer en nieuwe reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Lierop.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Check altijd jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Lierop werkt meteen in een online omgeving. We zien steeds meer abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten worden omschreven inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn regelmatig lager dan die voor consumenten. De bonus kan sterk oplopen op het moment dat je een hele hoop gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Een stukje van het privégebruik kun je dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Visvliet afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemers maken de keuze voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Lierop gebeurt ook door te investeren in duurzame oplossingen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schoner milieu.

Energiepakketten Lierop vergelijken Vandaag nog een gas en elektra abonnement aanvragen & afsluiten