Gas en licht vergelijken de Wijk Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. In de eerste plaats het gas dat je verstookt heeft veel invloed op jouw energiekosten. Vandaar is het slim om te controleren welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Direct gas en licht leveranciers in de Wijk vergelijken? Geef je woongegevens & verbruiksgegevens in. Geholpen door deze website kun je onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap vind je nu de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in de Wijk [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest elementaire voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio De Wolden (denk hierbij aan Duneo). Gas en licht afsluiten in de Wijk is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Door gebruik te maken van onze tool tref jij de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check E.ON 1 jaar contract april 2024).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, wind, groen uit EU, groen uit NL, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Selecteer het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in de Wijk.

Bouw je een nieuw huis? Gas water en stroom kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een stroompakket is genoeg bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, Vattenfall, Essent, Greenchoice, NLE of Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio? In de volgende lijst zie je actuele top energiepakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren enorm per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) varieert tussen €120 – €245. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met de tariefvergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen de Wijk vegelijken. In de tabel vind je de nominale tarieven voor enkele woningtypes en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw energierekening, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in de Wijk. Betaal jij op dit moment te veel? Hierna detecteer je het geschatte energieverbruik in de regio De Wolden.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,5 €122,75 €132 €140,75
Tussenwoning €108 €140,25 €155,25 €163,75
Hoekwoning €131,75 €150,25 €166,75 €176,75
2 onder 1 kap €146,5 €167,75 €183,25 €193
Bungalow €179,5 €200 €214,25 €223,25
Modaal €123,25 €145,25 €159,5 €169,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Liander). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Gebruikelijk is een elektriciteitsprobleem in no-time opgelost. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in de Wijk? Of je nu klant bent bij Clean Energy of NLE: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energienota omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Hierna achterhaal jij suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “let op het energielabel ” en “Zorg er voor dat je vriezer goed dicht gaat.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Atag, AWB, Nefit of Vaillant.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is interessant! Selecteer een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat zoek jij nu middels onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag vind je diverse groene installaties die goedkoop verwarmen. Zoals biomassaketel, zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

In Nederland zijn er flink wat maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomleverancier is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Ulvenhout vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan onmiddellijk de meest voordelig energieleverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Jij ziet vandaag nog de goedkoopste maatschappij (werkzaam in Drenthe) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten op basis van bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit EU.

Beste klantervaring

Een groeiend aantal huishoudens eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en transparantie wil iedereen. Om hier achter te komen check je de totale beoordeling en de laatste reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven de Wijk.

Overstappen

Elke maatschappij wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Check eerst jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende informatie inzake zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in de Wijk kan moeiteloos door het internet. Men kan kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De kosten worden omschreven met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn een stuk lager dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan groter worden op het moment dat je een boel gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een stukje van eigen privégebruik mag men als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Nederland afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: zakelijke gebruikers hebben interesse in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in de Wijk? Doe dit door te investeren in duurzame oplossingen zoals infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten de Wijk vergelijken Gemakkelijk een gas en elektra abonnement afsluiten + aanvragen