Gas en licht vergelijken Visvliet Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €330


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Vooral het gasverbruik kom je weer tegen in je energierekening. Hierom is het goed om te bekijken welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Meteen gas en licht leveranciers in Visvliet vergelijken? Vul jouw locatie & verbruiksgegevens in. Dankzij de energievergelijker kun jij vlug de kosten van gas licht berekenen. Naderhand zie je snel de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Visvliet [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de meest fundamentele voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet op basis van een alles-in-één pakket. Water neem je af bij het waterbedrijf in de provincie Zuidhorn (dat kan zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Visvliet doen de meesten bij één organisatie. Via onze tool vind jij de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over welkomstpremie Essent).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, groen uit NL, groen uit EU, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Spot het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Visvliet.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit is genoeg in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Essent, Eneco, Greenchoice, NLE, Vattenfall of Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, ENGIE, Qurrent? In de opsomming achterhaal jij onze veel afgesloten gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen flink per huis. Gemiddelde maandafrekening schommelt tussen €115 tot €190. Ogenblikkelijk de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van de contract vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Visvliet vegelijken. In onderstaand schema zie je geschatte kosten voor veel voorkomende type huizen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Visvliet. Betaal jij op dit moment te veel? Hierna detecteer je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Zuidhorn.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,5 €120,75 €130,75 €143,25
Tussenwoning €108 €141 €155,25 €164,5
Hoekwoning €130,5 €151,75 €168,75 €176,25
2 onder 1 kap €147 €167,75 €183,25 €192
Villa €178,75 €198,25 €214,25 €224,25
Standaard €124,25 €145,25 €160,25 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaal komt dit door de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). Vaak wordt dit veroorzaakt door geplande onderbrekingen. Gewoonlijk zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Visvliet? Of je nu stroom afneemt bij Allure Energie en MAIN Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energiekosten minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand detecteer je suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Opties zijn “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “Laat je warme eten eerst afkoelen voordat je het invriest.” Of koop een HR-ketel van Atag, Remeha, Vaillant, Intergas of AWB.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie loont! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat zoek jij moeiteloos door het toepassen van onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van diverse “groene” energiebronnen die op lage kosten draaien. O.a. warmtepomp, zonnepanelen, warmtenet, zonneboiler, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Nederland vind je diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Nederland vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan gemakkelijk de scherpste leverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je spot direct de goedkoopste aanbieder (actief in Groningen) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies dan de “duurzame energie” optie. Of willen jullie gas en elektra abonnementen met 0groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Beste recensies

Sommige Nederlanders willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt het klantcijfer en recentelijke reviews van afnemers voor energiebedrijven Visvliet.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer eerst de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende informatie betreft zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Visvliet is ogenblikkelijk in een online omgeving. Als ondernemer heb je de keuze uit B2B contracten. De tarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn aanzienlijk gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen toenemen als je een heleboel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van je privégebruik mag men opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Garsthuizen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke klanten hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Visvliet kan natuurlijk door te gaan voor duurzame oplossingen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Visvliet vergelijken Simpel een gas & stroom contract aanvragen & afsluiten