Gas en licht vergelijken Langelille Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gas dat jij gebruikt kom je weer tegen in jouw energierekening. Hierdoor is het geen gek idee om te controleren welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Direct gas en licht leveranciers in Langelille vergelijken? Geef je woongegevens en verbruiksgegevens in. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker kan je gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap detecteer je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Langelille [Update maart 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest elementaire voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen via één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf in de regio Weststellingwerf (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Langelille kan gemakkelijk bij één organisatie. Met behulp van de vergelijker bekijk je het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Cogas overstappen).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (grijs, groen, groen uit NL, zon, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Calculeer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Langelille.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water registreer je bij MijnAansluiting. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor stroom voldoet bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ken jij Vattenfall, Eneco, NLE, Greenchoice, Pure Energie of Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers? Onderstaand bekijk je onze veel bestelde energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen behoorlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota varieert tussen €110 en €230. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Dat doe je aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Langelille vegelijken. Via de volgende tabel bekijk jij de gemiddelde energiekosten voor veel voorkomende woningtypes en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Langelille. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand bekijk jij het verwachte energieverbruik in de regio Weststellingwerf.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €123,5 €133,5 €140,5
Tussenwoning €109,25 €139 €154,5 €165,5
Hoekwoning €129,5 €149,25 €169 €176,5
2 onder 1 kap €147,5 €167,5 €183,75 €192,75
Landhuis €179,25 €197,5 €214,75 €222,75
Gemiddeld €123,5 €144,25 €159,5 €169,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. Gebruikelijk is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken gefixt. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Langelille? Het maakt niet uit of je zit bij Fenor en Innova Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Op deze pagina detecteer je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Doe je wasmachine zo vol mogelijk.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, Remeha, Nefit, AWB of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is zeker ons advies! Bestel een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij regelt dit gemakkelijk door middel van onze vergelijkingen.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Op het ogenblik zijn er veel duurzame installaties die veel minder stroom gebruiken. Denk aan warmtenet, biomassaketel, infraroodpanelen, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In ons land hebben we een hele scala aan leveranciers die gas en stroom leveren. Welke aanbieder moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Zoek ook naar energiepakket Chaam vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan vandaag nog de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij spot vlug de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Friesland) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van 0groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Uitstekende reviews

Veel mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Daarvoor check je de gemiddelde cijfers en betrouwbare reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Langelille.

Overstappen

Elke leverancier zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Bekijk eerst het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Langelille is à la minute via de pc. Je vindt veel B2B contracten. De energietarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn een stuk betaalbaarder vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan toenemen op het moment dat je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van je privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Ureterp afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal zakelijke klanten kiezen voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Langelille is ook mogelijk door te kiezen voor “groene” oplossingen zoals bijv. infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Op basis daarvan draagt iedereen bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Langelille vergelijken Zonder moeite een gas & stroom contract afsluiten + aanvragen