Gas en licht vergelijken Krimpen aan de Lek Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Overwegend het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op de energiekosten. Hierom loont het om te controleren welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Krimpen aan de Lek vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & verwachte gas-licht verbruik in. Aan de hand van de vergelijker kun jij vlug de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend ontdek je probleemloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Krimpen aan de Lek [Update februari 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest vitale voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in één compleet abonnement. Het water sluit je af via het waterbedrijf in de regio Nederlek (denk hierbij aan Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Krimpen aan de Lek doe je wel bij één bedrijf. Geholpen door onze tool tref jij de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk Energiedirect.nl overstappen).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Zuid-Holland).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, zon, groen, groen uit EU, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Kies het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Krimpen aan de Lek.

Betreft het nieuwbouw? Gas water en stroom aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor elektriciteit volstaat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten februari 2024

Ben je al bekend met Eneco, Essent, Vattenfall, NLE, Greenchoice of Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, ENGIE? In de opsomming vind je een aantal veel gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten wisselen flink per huis. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €85 tot €200. Vlug jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan via de contract vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Krimpen aan de Lek vegelijken. In onderstaand schema ontdek je geschatte prijzen voor diverse soorten huizen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Krimpen aan de Lek. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder achterhaal jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Nederlek.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,25 €120,75 €132,75 €142,5
Tussenwoning €106,75 €140,5 €152,75 €163,75
Hoekwoning €131,5 €152,25 €169,5 €176,5
2 onder 1 kap €145 €169 €182 €194,5
Bungalow €177,5 €199,75 €214 €221,5
Doorsnee €121,25 €146,5 €161,5 €169,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Endinet Groep). Dit is vaak toe te wijzen aan geplande onderbrekingen. Doorgaans zijn elektriciteitsstoringen in no-time beëindigd. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Krimpen aan de Lek? Dit is nooit exclusief te wijten aan Greenchoice en/of Vattenfall: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota beperken kan op verschillende manieren. Hieronder tref jij 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Zoals “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “Stekkerdozen gebruiken waarmee je veel apparaten in één keer kunt uitschakelen.” Of bestel de HR-ketel van AWB, Nefit, Intergas, Vaillant of Remeha.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat vind jij vandaag nog aan de hand van ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Tegenwoordig bestaan er aantrekkelijke “groene” energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou warmtenet, zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Op dit moment zijn er flink wat aanbieders van stroom en gas. Welke maatschappij is voor jou geschikt? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket Buchten vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan gemakkelijk de betaalbaarste leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij vindt moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Zuid-Holland) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem hiervoor de “duurzame energie” bron. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar stroom en gascontracten op basis van bijv. windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Beste waardering

Een deel van de woningeigenaren gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen raadpleeg je het cijfer en de laatste meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Krimpen aan de Lek.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Controleer om die reden de einddatum van je contract. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Krimpen aan de Lek kan vandaag nog via internet. Er bestaan hiervoor B2B contracten. De energietarieven kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn vaak gunstiger dan die voor consumenten. De korting kan hoger worden als je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van eigen privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Tull en ’t Waal afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal bedrijven hebben interesse in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Krimpen aan de Lek is ook mogelijk door een belang te nemen in duurzame producten zoals bijv. zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie van het gas afgaan. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Zodoende draag jij je steentje bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Krimpen aan de Lek vergelijken Moeiteloos een stroom & gas abonnement aanvragen + afsluiten