Gas en licht vergelijken Tull en 't Waal Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar €165


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het verstookte gas zie je terug in jouw energiekosten. Om die reden is het geen gek idee om te analyseren welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Tull en ’t Waal vergelijken? Voer je adres + verwachte gas-licht verbruik in. Via de vergelijker kun je simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Naderhand achterhaal je meteen de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Tull en ’t Waal [Update maart 2023]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest essentiële voorzieningen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet via een totaal abonnement. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Houten (denk hierbij aan Duneo). Gas en licht afsluiten in Tull en ’t Waal kan gelukkig wel bij één partij. Door middel van onze tool ontdek je de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over goedkope tarieven Clean Energy).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Utrecht).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (wind, grijs, zon, groen, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Kies de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Tull en ’t Waal.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektriciteit regel je via MijnAansluiting. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor stroom is passend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ken jij Pure Energie, Eneco, Vattenfall, NLE, Greenchoice of Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Oxxio? In de volgende lijst zie je diverse populaire gas en stroom pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen wel per woning. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €75 tot €185. Moeiteloos de gas licht kosten berekenen? Dit kan via onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Tull en ’t Waal vegelijken. Hieronder tref jij de gemiddelde kosten voor veel voorkomende woningtypes en type gezinnen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Tull en ’t Waal. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel zie je het verwachte energieverbruik in de regio Houten.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €120,75 €130,5 €143,5
Tussenwoning €109,5 €138,5 €152,25 €163,5
Hoekwoning €130 €149,75 €168 €177
2 onder 1 kap €147,25 €168 €181,25 €194
Landhuis €177,75 €198,25 €213,25 €222,25
Gemiddeld €124 €144,75 €159,5 €171,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Endinet Groep). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. In een doorsnee situatie is zo’n storing binnen een paar minuten beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Tull en ’t Waal? Of je nu klant bent bij Clean Energy of UnitedConsumers: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De uitgaven aan energie reduceren kan op verschillende manieren. Bijgaand vind je suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Bijvoorbeeld “een goede thermoskan gebruiken ” en “De kachel `s nachts uit zetten.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, Nefit, Intergas, Atag of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie loont! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze vind je meteen via onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van velerlei verantwoorde installaties die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld zonnepanelen, pelletkachel, warmtepomp, zonneboiler, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Holland zijn er verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke leverancier is het beste? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Zoeken jullie een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Mensen zochten ook naar: energiepakket Marwijksoord vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je achterhaalt zonder problemen de goedkoopste leverancier (actief in Utrecht) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer daarvoor als bron “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas en elektra abonnementen op basis van bijvoorbeeld zonne-energie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Beste ratings

Opvallend veel huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar het cijfer en de laatste reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Tull en ’t Waal.

Overstappen

Elke aanbieder is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Bekijk eerst de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Tull en ’t Waal kan zonder problemen in een online omgeving. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven vind je uiteengezet met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn altijd goedkoperdan die voor consumenten. De bonus kan hoger worden zodra je meer gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een deel van het privégebruik kan men opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Ell afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven zien heil in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Tull en ’t Waal? Doe dit door geld te steken in milieuvriendelijke systemen zoals bijv. infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schonere wereld.

Energiepakketten Tull en 't Waal vergelijken Eenvoudig een elektra en gas abonnement afsluiten + aanvragen