Gas en licht vergelijken Ell Direct leveranciers vergelijken en bespaar €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Met name het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op de energienota. Om die reden is het verstandig om na te gaan welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Vlug gas en licht leveranciers in Ell vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook energieverbruik in. D.m.v. de vergelijker kan je vlug de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal jij moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ell [Update februari 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest elementaire voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet in één verzamel contract. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier in de regio Leudal (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Ell doe je wel bij één leverancier. Door middel van onze tool detecteer je de goedkoopste. Hoe dat werkt? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Budget Energie korting).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, groen uit NL, groen, co2 gecompenseerd, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Check de goedkoopste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Ell.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water regel je via Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket is voldoende bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Weet je alles al van Eneco, NLE, Vattenfall, Pure Energie, Essent of Qurrent, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl? Onderstaand vind je een aantal top energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren behoorlijk per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) varieert tussen €115 – €165. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van de vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Ell vegelijken. Hierna tref jij mogelijke prijzen voor populaire type huizen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Ell. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In het schema hieronder bekijk jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Leudal.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €120,75 €131,25 €140,25
Tussenwoning €106,75 €140,75 €155,5 €165
Hoekwoning €130,25 €150,75 €168,25 €177,5
2 onder 1 kap €144,25 €168,25 €183,5 €192,25
Villa €176,25 €199,25 €214,5 €221,5
Doorsnee €124,5 €146,75 €161 €168,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaal is de “schuldige” de netbeheerder (denk aan Westland Infra). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. Gebruikelijk is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Ell? Dit is nooit exclusief te wijten aan Fenor en Vattenfall: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energielasten verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina ontdek je 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “gebruik alleen A++ producten ” en “Zorg dat de was die je strijkt niet te droog wordt.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Nefit, AWB, Vaillant of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dit zoek je vlug via ons zoekscript.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage kan je profiteren van aantrekkelijke milieuvriendelijke energiebronnen die goedkoop verwarmen. Bijv. biomassaketel, infraroodpanelen, zonnepanelen, warmtenet, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

In Holland hebben we een hele scala aan aanbieders van gas en elektra. Welke maatschappij is het beste? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Weiteveen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan binnen no-time de meest voordelig leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je treft vlug de goedkoopste aanbieder (uit Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer dan uiteraard de “duurzame energie” bron. Of wil jij gas en elektra abonnementen met 0CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Beste beoordeling

Veel contractanten eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Hiervoor check je het klantcijfer en recentelijke comments van andere consumenten voor energiebedrijven Ell.

Overstappen

Elke aanbieder van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer eerst het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ell kan simpelweg in een online omgeving. Er zijn flink wat unieke zakelijke abonnementen. De tarieven kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn een stuk voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan groter worden zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Een stukje van het privégebruik mag men opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Ommen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke klanten zien heil in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Ell kan natuurlijk door te gaan voor groene producten zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook fabrieken en kantoren. Zo draag jij met jouw business bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Ell vergelijken Direct een gas & licht abonnement aanvragen + afsluiten