Gas en licht vergelijken Weiteveen Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €210


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Met name het gasverbruik kom je weer tegen in jouw energienota. Hierom is het slim om na te gaan welke energiemaatschappij het goedkoopste is. À la minute gas en licht leveranciers in Weiteveen vergelijken? Vul postcode + huisnummer en energieverbruik in. Middels de vergelijker kun jij à la minute de kosten van gas licht berekenen. Daarop vind je à la minute de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Weiteveen [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest fundamentele aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van één compleet abonnement. Water wordt geregeld via het waterbedrijf actief in de buurt van Emmen (denk hierbij aan Waternet). Gas en licht afsluiten in Weiteveen kan gemakkelijk bij één maatschappij. Met behulp van de vergelijker detecteer je het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Volg het 7-stappen model (of bezoek besparen bij UnitedConsumers).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (groen uit EU, groen, groen uit NL, zon, wind).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Spot de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Weiteveen.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra aanvragen gaat via MijnAansluiting. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor stroom is passend bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Eneco, Essent, NLE, Pure Energie, Vattenfall of Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Powerpeers? In de kolommen hierna achterhaal jij een aantal veel bestelde energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren wel per huis. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt ergens tussen de €115 tot €250. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Weiteveen vegelijken. In onderstaand schema achterhaal je geschatte gas-licht kosten voor verschillende woningtypes en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Weiteveen. Betaal ik veel voor gas en elektra? In onderstaand schema bekijk jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Emmen.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,25 €122,5 €132,75 €143,25
Tussenwoning €107 €138,5 €153,25 €163,25
Hoekwoning €130,25 €150,75 €166,75 €178,75
2 onder 1 kap €145,75 €169,5 €182 €191,75
Vrijstaand €179 €200,25 €213 €223,5
Doorsnee €124 €147,5 €158,25 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Enduris). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. Gewoonlijk is een stroomprobleem heel erg snel beëindigd. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Weiteveen? Dit is nooit exclusief te wijten aan Huismerk Energie of Oxxio: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De uitgaven aan energie reduceren kan op verschillende manieren. Op deze website detecteer je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Bijv. “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “Tochtstrips gebruiken.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, Intergas, Remeha, Atag of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij regelt dit nu d.m.v. onze adviseurs.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Op het ogenblik bestaan er aantrekkelijke “groene” producten die veel minder stroom gebruiken. Onder andere zonneboiler, biomassaketel, zonnepanelen, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In ons land vind je veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomleverancier past bij mij? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Noordeinde vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan onmiddellijk de gunstigste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je achterhaalt direct de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die levert in Drenthe) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies dan de “duurzame energie” bron. Of willen jullie energiepakketten met bronnen als CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie.

Hoogste beoordeling

Een deel van de woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Hiervoor kan je kijken naar het eindcijfer en recente beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Weiteveen.

Overstappen

Elke aanbieder is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Controleer daarom het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve info inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Weiteveen kan eenvoudig in een online omgeving. Er zijn flink wat B2B contracten. De kosten worden weergegeven in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn aanzienlijk gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan hoger worden op het moment dat je een heleboel gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Het aandeel van je privégebruik kan men als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Huins afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer zakelijke klanten zien heil in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Weiteveen is ook mogelijk door te gaan voor milieuvriendelijke energiebronnen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als fabrieken en kantoren. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Weiteveen vergelijken Probleemloos een gas & elektra contract afsluiten & aanvragen