Gas en licht vergelijken Buchten Nu leveranciers vergelijken en bespaar tot €300


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het gas drukt zwaar op de energiekosten. Om die reden is het geen gek idee om te achterhalen welke energieleverancier het goedkoopste is. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Buchten vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus verbruiksgegevens in. Via de vergelijker kun je à la minute de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Buchten [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest essentiële aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. één verzamel contract. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Sittard-Geleen (voorbeelden zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Buchten kan gemakkelijk bij één aanbieder. Via de vergelijker detecteer je de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over RENDO Netwerken).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (groen uit EU, zon, grijs, wind, co2 gecompenseerd).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Kies het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Buchten.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom volstaat bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor NLE, Eneco, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie of Oxxio, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE? Hierna bekijk jij actuele veel afgesloten energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren aanmerkelijk per woning. De maandelijkse energienota ligt tussen de €75 tot €160. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met behulp van onze vergelijker / tools. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Buchten vegelijken. In de tabel tref jij mogelijke prijzen voor veel voorkomende soorten huizen en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Buchten. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel ontdek je het verwachte energieverbruik in de regio Sittard-Geleen.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,5 €121,25 €133,25 €140,5
Tussenwoning €108,75 €139 €154,5 €165,25
Hoekwoning €129,25 €150 €166,5 €177,5
2 onder 1 kap €146,5 €169 €183 €193
Villa €178,25 €198,25 €215,25 €223,5
Doorsnee €123,5 €147 €159,75 €171,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Coteq Netbeheer). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud en reconstructie. Normaal zijn stroomproblemen heel erg snel opgelost. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Buchten? Of je nu klant bent bij E.ON en/of Vrijopnaam: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De uitgaven aan energie verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder tref jij 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Zoals “let op het energielabel ” en “Laat de wasmachine de was eerst goed centrifugeren.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Vaillant, AWB, Atag of Intergas.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze bekijk jij eenvoudig middels onze specialisten.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Heden ten dage kan je profiteren van aantrekkelijke duurzame energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld zonnepanelen, pelletkachel, biomassaketel, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

In Nederland zien we steeds meer aanbieders van gas en elektra. Welke stroomaanbieder is het beste? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Teerns vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval ogenblikkelijk de betaalbaarste leverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je ziet meteen de goedkoopste leverancier (werkzaam in Limburg) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem daarvoor de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten op basis van bronnen zoals windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Uitstekende recensies

Een deel van de mensen kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Om dit te weten te komen check je het eindcijfer en recente reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Buchten.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer altijd het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele info betreft zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Buchten werkt direct via de pc. We zien steeds meer unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven vind je uiteengezet met en zonder BTW. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn soms gunstiger dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen toenemen als je extra veel gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een deel van het privégebruik kan je als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Marwijksoord afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel zakelijke klanten willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Buchten is ook mogelijk door te gaan voor milieuvriendelijke installaties als biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan een schoner milieu.

Energiepakketten Buchten vergelijken Zonder moeite een gas & elektra abonnement aanvragen & afsluiten